Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Light ihraç edilsin.
1788041545975.webp

Şu sezonla ilgili tek umudum Osimhen. Adam inanılmaz formda, insanüstü. Zaten kusursuzdu, bu seneye daha da iyi başladı. Batrakov da etkileyiciydi, bizde ne eksikse onda vardı. İnşallah Okan'ın hiyerarşi gazabından kurtulur ve oynar.
Avrupa başlayana kadar zorlanmaz ama sonrasında net nefes aldırmamız lazım.

O zaman bir U23 alınıp Nelson sutlanıp devam , öyle singo sallai falan göndermezler
Nelsson fesih detayları görüşülüyordu bugün fesih edilecekti normalde de nelsson acayip takmış hocaya. Kalmaz sanmıyorum. Zaten adamın derdi sürekli oynamak +2 yi kabul etmez asla ki etmiyor da gitmek istiyor.

Nelsson fesih detayları görüşülüyordu bugün fesih edilecekti normalde de nelsson acayip takmış hocaya. Kalmaz sanmıyorum. Zaten adamın derdi sürekli oynamak +2 yi kabul etmez asla ki etmiyor da gitmek istiyor.

2 sene sözlesme isi dogruysa, menajeri maasinin 60-80% karsilayacak takim bulsun ve ücret istemeden 1 sene kiralayalim.

Hocasi yabanci kuralindan aglar, taraftari da Alvarez bekler. Gercekten cok garip bir topluluguz. Hangi dunyada yasiyorsunuz? Uyanin artik.

lan bu herif osimen den de heybetli duruyo

baris da iyi hale gelirse baya ayibogan bi ekip olacaz

Bazı maçlar Barış sağ kanat - Leao sol kanat inanılmaz dripling gücü yüksek oluruz Batrakov'da araya salarsa muhtemelen önde olduğumuz her maç rakipleri 10-15 dakika içinde duman ederiz.

Muhabirlerin iki tane RT biçimi var.

1- Yazdığım konuda yeni gelişme var RT'si

2- Şimdi gündeme geldi ama bak ben daha önce yazmıştım RT'si.

Yüzde 90'ı ikinci RT'yi atıyor, Emre Kaplan da öyledir heyecanlanmalık durum yok gibi.

Fofana'yi geçen sezon bir maçta denk geldim izledim ndombele gibi takılıyordu bu herif nasıl o kadar geri gitti yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt