Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.613
- 81.614
- 4.218
Umut Light ihraç edilsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut Light ihraç edilsin.
Avrupa başlayana kadar zorlanmaz ama sonrasında net nefes aldırmamız lazım.Şu sezonla ilgili tek umudum Osimhen. Adam inanılmaz formda, insanüstü. Zaten kusursuzdu, bu seneye daha da iyi başladı. Batrakov da etkileyiciydi, bizde ne eksikse onda vardı. İnşallah Okan'ın hiyerarşi gazabından kurtulur ve oynar.
Feci yükseldim
Nelsson fesih detayları görüşülüyordu bugün fesih edilecekti normalde de nelsson acayip takmış hocaya. Kalmaz sanmıyorum. Zaten adamın derdi sürekli oynamak +2 yi kabul etmez asla ki etmiyor da gitmek istiyor.O zaman bir U23 alınıp Nelson sutlanıp devam , öyle singo sallai falan göndermezler
Nelsson fesih detayları görüşülüyordu bugün fesih edilecekti normalde de nelsson acayip takmış hocaya. Kalmaz sanmıyorum. Zaten adamın derdi sürekli oynamak +2 yi kabul etmez asla ki etmiyor da gitmek istiyor.
lan bu herif osimen den de heybetli duruyo
baris da iyi hale gelirse baya ayibogan bi ekip olacaz
Duyum alamıyor muyuz hocamNelsson fesih detayları görüşülüyordu bugün fesih edilecekti normalde de nelsson acayip takmış hocaya. Kalmaz sanmıyorum. Zaten adamın derdi sürekli oynamak +2 yi kabul etmez asla ki etmiyor da gitmek istiyor.