Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bence bir kaç aday var. Kendisi o adaylar olmazsa diye kenarda tutuluyor kiralık + opsiyonlu olarak. Ben hala u23 bekliyorum orta sahayı.

Italyan medyasi zorla cakacak bu dombeleyi. Bunun icin leminadan cikilirsa cingar çikar. Singoyu gönderip arda okan falan alinacaksa ok ozman.

Kiralansin. Iṣ yapacagindan degil de iste

Renato oynamayacaksa neden kiralik gonderilmiyor onu da anlamiyorum? Hocanin sanki hic kafasinda yok kendisi.

Madem U23 orta saha 35 milyon euro o zaman gideceksin parayi verip alacaksan bir tane. Bu orta saha ile isimiz zor, yeni gelen Batrakov bile gozume Iniesta gibi geldi cunku hizli dusunen, hizli oynamayi bilen ve teknigi ust duzey oyuncu ariyor gozler.
Yav adam kazimcani da göndermek istemiyor ama kadoya da almiyor🤦‍♂️

Kendisi de bilmiyor ne istedigini

Yusufu da habire övup kadroya almiyordu.

Fiorentina lige çok kötü başladı. Lige yeni çıkan takıma yenilmişler bu gün. Bizimle adı çıkan Atta falan kötü oynamış diyorlar. Tecrübe için acaba Torreira'ya gelirler mi? Tor gitmek istediği için gelirlerse Oulai için takas talep ederdim üstüne biraz da para vererek.

1788047980034.webp

Okan Buruk istemediği adam alındıysa adamı lynatmıyor. Sane’yi belli ki istememiş performans slmak için uğraşmıyor. Batratov’u da istediğini sanmam zaten futbolu bilen adam istemez. Yöetim yine de aldığına göre Okan ilk takılmada yolcu. Leao filan da Okan’ı yiyip kendlerini ayıklama hamlesi. Bu takım harcanan bu parayla tam bir fiyasko. Başkan ve ekibinin bu yaz dönemi Gs tarihininin en rezil transfer sezonu olarak tarihe geçti.

Okan Buruk istemediği adam alındıysa adamı lynatmıyor. Sane’yi belli ki istememiş performans slmak için uğraşmıyor. Batratov’u da istediğini sanmam zaten futbolu bilen adam istemez. Yöetim yine de aldığına göre Okan ilk takılmada yolcu. Leao filan da Okan’ı yiyip kendlerini ayıklama hamlesi. Bu takım harcanan bu parayla tam bir fiyasko. Başkan ve ekibinin bu yaz dönemi Gs tarihininin en rezil transfer sezonu olarak tarihe geçti.
alt tarafi bir mac kazandik. bu kadar kudurmaya gerek yok.

yine aynı soruyu soracağım

camavinaya vrecek 40-50 milyon paramız varsa bu paraya nasıl oyuncu bulamıyoruz biz ya kafayı mı yediniz
beni scouta alsınlar 2 tane camavinga bulurum o paraya.

Fransa liginde ne adamlar var 10m euro versen sırtında getirirler.

paran yoksa press gücü yüksek dribbingi iyi genç arkadaşlardan birini 10m ye çek geç en kötü aldığın paraya satarsın olmadı forma rekabetin artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt