- 2 Temmuz 2011
- 139.887
- 60.065
- 5.488
İyi geceler
4 günümüz var bakalım ne olacak
4 günümüz var bakalım ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav adam kazimcani da göndermek istemiyor ama kadoya da almiyorRenato oynamayacaksa neden kiralik gonderilmiyor onu da anlamiyorum? Hocanin sanki hic kafasinda yok kendisi.
Madem U23 orta saha 35 milyon euro o zaman gideceksin parayi verip alacaksan bir tane. Bu orta saha ile isimiz zor, yeni gelen Batrakov bile gozume Iniesta gibi geldi cunku hizli dusunen, hizli oynamayi bilen ve teknigi ust duzey oyuncu ariyor gozler.
alt tarafi bir mac kazandik. bu kadar kudurmaya gerek yok.Okan Buruk istemediği adam alındıysa adamı lynatmıyor. Sane’yi belli ki istememiş performans slmak için uğraşmıyor. Batratov’u da istediğini sanmam zaten futbolu bilen adam istemez. Yöetim yine de aldığına göre Okan ilk takılmada yolcu. Leao filan da Okan’ı yiyip kendlerini ayıklama hamlesi. Bu takım harcanan bu parayla tam bir fiyasko. Başkan ve ekibinin bu yaz dönemi Gs tarihininin en rezil transfer sezonu olarak tarihe geçti.
beni scouta alsınlar 2 tane camavinga bulurum o paraya.yine aynı soruyu soracağım
camavinaya vrecek 40-50 milyon paramız varsa bu paraya nasıl oyuncu bulamıyoruz biz ya kafayı mı yediniz