- 2 Temmuz 2011
- 139.887
- 60.065
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim de aklıma geldi. Son gün bunlar teklif yapar. Ortashaları çömez dolu. Toreira bence kesin konuşuluyordur.Fiorentina lige çok kötü başladı. Lige yeni çıkan takıma yenilmişler bu gün. Bizimle adı çıkan Atta falan kötü oynamış diyorlar. Tecrübe için acaba Torreira'ya gelirler mi? Tor gitmek istediği için gelirlerse Oulai için takas talep ederdim üstüne biraz da para vererek.
Sen anlatsana kardeş bize futbolu öğrenelim senden. Anlaşılan baya biliyorsun biz cahiliz aydinlat bizi yav bu zeka boşa gitmesinOkan Buruk istemediği adam alındıysa adamı lynatmıyor. Sane’yi belli ki istememiş performans slmak için uğraşmıyor. Batratov’u da istediğini sanmam zaten futbolu bilen adam istemez. Yöetim yine de aldığına göre Okan ilk takılmada yolcu. Leao filan da Okan’ı yiyip kendlerini ayıklama hamlesi. Bu takım harcanan bu parayla tam bir fiyasko. Başkan ve ekibinin bu yaz dönemi Gs tarihininin en rezil transfer sezonu olarak tarihe geçti.
Lille ana planındaysa zor. Bi de böyle takımlar son güne transfer bırakmaz. Ne satar ne alır. Planlılar bizim gibi akşam pazarı beklemezlerİçimden bir his Mukau gelecek diyor
Bence taraftarın gazını almak için. Birkaç güne biter transfer dönemi bununla oylansınlar diye. Dipnot bct yayında menajeri camavnga realde kalacak demişyine aynı soruyu soracağım
camavinaya vrecek 40-50 milyon paramız varsa bu paraya nasıl oyuncu bulamıyoruz biz ya kafayı mı yediniz
Yerleşimini iyi yaparsan seti iyi kurarsan birkaç az koşan oyuncuyu kaldırır günümüz futbolu. Hep atlet olunca vurdukları top stadın dışına çıkıyor. Hep atlet olmasına gerek yok doğru taktikleAdam günümüzde hızı, driblingi olmayan adamın futbolda hücumda yeri yok demiş ama yazın başında Bruno Fernandes istemiş.
Vallahi timarhanelik burası
Başka şeyler düşünmeye başlayacağım, o derece çekilmez bir görüntüsü var Barış ın.Kesinlikle. İşi duygusallıktan çıkarmak lazım. Takıma faydası yoksa vedalaşmak en iyisi
Abi koşmayan dememiş yavaş ve top sürmeyen iş yapmaz demiş. 50 tane öyle adam sayarım Avrupa'da iş yapan. Bu nasıl mantık yav. Yeni yeni türedi bu tipler de herkesin hızı 90+ olacak FIFA oynuyorlar sankiYerleşimini iyi yaparsan seti iyi kurarsan birkaç az koşan oyuncuyu kaldırır günümüz futbolu. Hep atlet olunca vurdukları top stadın dışına çıkıyor. Hep atlet olmasına gerek yok doğru taktikle
Uzağa gitmeye gerek yok rengim. Hakanç atlet mi değil. Bu hafta attığını gördün mü? Kaç senedir öyle golümüz var mı ? Hatırlamıyorum.Abi koşmayan dememiş yavaş ve top sürmeyen iş yapmaz demiş. 50 tane öyle adam sayarım Avrupa'da iş yapan. Bu nasıl mantık yav. Yeni yeni türedi bu tipler de herkesin hızı 90+ olacak FIFA oynuyorlar sanki
İyiki bu tipler varken sosyal medya yokmuş. Gelecek eleştirileri görür gibiyim. Ne UEFA ne bir bok alırdık bu kafayla. Keşke sosyal medya komple bitse bişey olsa.Uzağa gitmeye gerek yok rengim. Hakanç atlet mi değil. Bu hafta attığını gördün mü? Kaç senedir öyle golümüz var mı ? Hatırlamıyorum.
Zaten en büyük saçmalık bu, doğru nokta atışı transferler ile başlayıp "olsa da olur. Olmasa da olur" diyeceğimiz noktalara fırsat kovalaması gerekirdiKimse firsat kovalamayin demiyor. Uc ay oradan oraya kupa gezdirip partiliyeceginize biraz ciddi ciddi planlanmis transfer yapin istiyor.
bugünyarın samsun fb 2-2 falan bittiği an kaos başlar fenerde şuan bile forumlarında kaos var leao dan dolayı
Oyun oturmuş işte 90 dakika önde pres, Osimhen'e uzun top atma oyunuhoca neden 1 oyun oturtamıyor.. acayip oyuncu harcanıyor gibi..
son 15-20 dk full savunma çekilip topu dan dun uzaklaştırma oyunuOyun oturmuş işte 90 dakika önde pres, Osimhen'e uzun top atma oyunu