Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiorentina lige çok kötü başladı. Lige yeni çıkan takıma yenilmişler bu gün. Bizimle adı çıkan Atta falan kötü oynamış diyorlar. Tecrübe için acaba Torreira'ya gelirler mi? Tor gitmek istediği için gelirlerse Oulai için takas talep ederdim üstüne biraz da para vererek.
benim de aklıma geldi. Son gün bunlar teklif yapar. Ortashaları çömez dolu. Toreira bence kesin konuşuluyordur.

Okan Buruk istemediği adam alındıysa adamı lynatmıyor. Sane’yi belli ki istememiş performans slmak için uğraşmıyor. Batratov’u da istediğini sanmam zaten futbolu bilen adam istemez. Yöetim yine de aldığına göre Okan ilk takılmada yolcu. Leao filan da Okan’ı yiyip kendlerini ayıklama hamlesi. Bu takım harcanan bu parayla tam bir fiyasko. Başkan ve ekibinin bu yaz dönemi Gs tarihininin en rezil transfer sezonu olarak tarihe geçti.
Sen anlatsana kardeş bize futbolu öğrenelim senden. Anlaşılan baya biliyorsun biz cahiliz aydinlat bizi yav bu zeka boşa gitmesin

yine aynı soruyu soracağım

camavinaya vrecek 40-50 milyon paramız varsa bu paraya nasıl oyuncu bulamıyoruz biz ya kafayı mı yediniz
Bence taraftarın gazını almak için. Birkaç güne biter transfer dönemi bununla oylansınlar diye. Dipnot bct yayında menajeri camavnga realde kalacak demiş

Adam günümüzde hızı, driblingi olmayan adamın futbolda hücumda yeri yok demiş ama yazın başında Bruno Fernandes istemiş.

Vallahi timarhanelik burası
Yerleşimini iyi yaparsan seti iyi kurarsan birkaç az koşan oyuncuyu kaldırır günümüz futbolu. Hep atlet olunca vurdukları top stadın dışına çıkıyor. Hep atlet olmasına gerek yok doğru taktikle

Yerleşimini iyi yaparsan seti iyi kurarsan birkaç az koşan oyuncuyu kaldırır günümüz futbolu. Hep atlet olunca vurdukları top stadın dışına çıkıyor. Hep atlet olmasına gerek yok doğru taktikle
Abi koşmayan dememiş yavaş ve top sürmeyen iş yapmaz demiş. 50 tane öyle adam sayarım Avrupa'da iş yapan. Bu nasıl mantık yav. Yeni yeni türedi bu tipler de herkesin hızı 90+ olacak FIFA oynuyorlar sanki

Abi koşmayan dememiş yavaş ve top sürmeyen iş yapmaz demiş. 50 tane öyle adam sayarım Avrupa'da iş yapan. Bu nasıl mantık yav. Yeni yeni türedi bu tipler de herkesin hızı 90+ olacak FIFA oynuyorlar sanki
Uzağa gitmeye gerek yok rengim. Hakanç atlet mi değil. Bu hafta attığını gördün mü? Kaç senedir öyle golümüz var mı ? Hatırlamıyorum.

Uzağa gitmeye gerek yok rengim. Hakanç atlet mi değil. Bu hafta attığını gördün mü? Kaç senedir öyle golümüz var mı ? Hatırlamıyorum.
İyiki bu tipler varken sosyal medya yokmuş. Gelecek eleştirileri görür gibiyim. Ne UEFA ne bir bok alırdık bu kafayla. Keşke sosyal medya komple bitse bişey olsa.

-hasan şas: hep aynı çalımı atıyor, hızlı değil. Terim'in köylüsü diye oynatıyor.

-Hagi: Barçanin çöpünü aldık. Sutu çıkar dümdüz topçu.

-Popescu: Komisyon transferi

Ümit D: mevkisi belli değil orta saha mi bek mi hiçbirseyi tam yapamayan adamdan bişey olmaz.

-Taffarel: Menajeri sayesinde mili takıma girdi. Yoksa bu adamı kapıdan sokmazlar. Kanmayın iyi değil.

Jardel: duba koysan zaten o da hep ceza sahasında bekleyip gol atar. Futbolda koşmayan iş yapmaz.

Bak kaç tane saydım cahilce yorum şeklinde

Kimse firsat kovalamayin demiyor. Uc ay oradan oraya kupa gezdirip partiliyeceginize biraz ciddi ciddi planlanmis transfer yapin istiyor.

Kimse firsat kovalamayin demiyor. Uc ay oradan oraya kupa gezdirip partiliyeceginize biraz ciddi ciddi planlanmis transfer yapin istiyor.
Zaten en büyük saçmalık bu, doğru nokta atışı transferler ile başlayıp "olsa da olur. Olmasa da olur" diyeceğimiz noktalara fırsat kovalaması gerekirdi

yarın samsun fb 2-2 falan bittiği an kaos başlar fenerde şuan bile forumlarında kaos var leao dan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt