Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acı gerçek söylüyorum.
Sara barış,torreira ve lemina ile oynayamıyor.
Yunus ve osimhenle bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat bu üçü atak sırasında birbirinden çok kopuyor araları çok uzak oluyor.
Bakın bir iki pozizsyonda kafayı yedim. Top torreirada orta sahada; jakobs ileride takımın çoğu ileride durdu sağa doğru top sürdü sonra döndü 10 saniye sonra jakobsu gördü.

Aynı yerde aynı şekilde davinson kaleye geri döndü.

Bizim en büyük sorunumuz bu hemen geri dönmek.

Sara ne zaman pas yapabileceği oyuncular olursa o zaman oynamaya başlıyor.
Geçen sene de bunu söyledim.
Ne zaman icardi, sane ile sahada olursa yaratıcılığı yükseliyor.
Sara, Batrakov, Yunus, Osimhen çok iyi anlaştı bence oraya Leao dahil olursa güzel oyun izleriz
Ama derbilerde ve CL’de fazla hücumcu kalabilir

Acı gerçek söylüyorum.
Sara barış,torreira ve lemina ile oynayamıyor.
Yunus ve osimhenle bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat bu üçü atak sırasında birbirinden çok kopuyor araları çok uzak oluyor.
Bakın bir iki pozizsyonda kafayı yedim. Top torreirada orta sahada; jakobs ileride takımın çoğu ileride durdu sağa doğru top sürdü sonra döndü 10 saniye sonra jakobsu gördü.

Aynı yerde aynı şekilde davinson kaleye geri döndü.

Bizim en büyük sorunumuz bu hemen geri dönmek.

Sara ne zaman pas yapabileceği oyuncular olursa o zaman oynamaya başlıyor.
Geçen sene de bunu söyledim.
Ne zaman icardi, sane ile sahada olursa yaratıcılığı yükseliyor.
Torreia baş sorun

Ne derseniz deyin

Hiç aktiflik yok

Dikine pas yok

top kapma yok

Barışın durum zaten ortada

Batrakov girdi top yere indi

70'e kadar sara batrakov Osimhen biraz da yunus şov yaptılar

torreira'nın da sançez'in de zürriyetini belleyen tek bir faktör vardı

ikinci yarının başından itibaren formasyona girip 3 gol buluverdik ztn, ofsayd saçmalığını saymaz isek

Ortasahanın kalabalık yalnızlığından bahsedelim

U23 Ugochukwu --> Komple havada geçen maçta bile oyuna sokamıyorsun son 5 dakikaya kadar. Belli ki memnun değilsin, oyuna atacak kadar güvenmiyorsun & korkunç bir anlaşma yapılmış şarta bağlı opsiyon.
U23 Nhaga --> Oyuna girmiyor, gireceğini de düşünmüyorum. Bu sene çok ama çok zor süre alır. Heralde kiralansa daha iyi.

Torreira, Lemina, Sara --> Hepsinin performansı geçen senelere göre düşük/düşüyor. Beraber oynadıklarında çok "kabız" bir ortasaha oluyor. Çok tek yönlü.
İlkay & Kaan --> yorum yapmak istemiyorum.

Bizim ortasahada sahiden kaç opsiyonumuz var?

Dk ne kadar etki etmistir sakatlik olmadigi surece(yogun sezon uzerine) aslinda soru isareti , 3 mac oynadik babayi alip donduk. Yunus da ayni sureci gecirdi bakinca.

Sane 2 mac kesik yedi. Leao su an direkt sahaya surmeye hazir olmadigini dusunursek basak macinda sane sol yunus sag baslanmali bence
Şöyle ki bu çocuk 2 senedir full güç basıyor.
Geçen sene son virajda yine çok efor harcadı, peşine mt kampına aldılar.
Okan benzeri bir kamp yaptırıyor bu italyan yükleme için. Milli takımın bu derece çözülmesinin sebebi de aslında bu gereksiz ağır kamp ve kamp ortamıydı. Mt’de oynayan fizik olarak etkili olan kim varsa sezona çok leş başladı. Kenan, ismail vs dahil. Abdüklerim mtnin en iyi stoperiyken ayağını kaldıramıyor şuan.
E maçlar vs devam etti sonra kısa bir tatil ve sonra okan buruk sezon yüklemesi.
Bu döngü ciddi şekilde oyuncuyu yorduğunu düşünüyorum.
Vücudu biraz rolantiye girmeli sanki. Bazı maçlara yedek başlayıp o patlayıcı gücünü kullanmak lazım.
Diyalog çok önemli okan bunu başarabilecek mi emin değilim

Allahtan morayı alamamışız

Batrakov orası için tam aradığımız profil oyun kuruculuğuyla topu zor kaybetmesiyle

İlk girince bi 5 dk falan afalladı sonra toparladı

Şanslı olsa 2 tane atabilirdi bile gol sezileri de var belli ki
Tek soru işareti kendisi ve vuruşları biraz cılız. Zamanla biraz kuvvetlenirse daha iyi topçu olur

deniz gül denen hipopotama bonservis ödersek porto taraftarının ömürlük taşşek konusu olacaz, gidin okuyun herifleri
Tam bizim başımızdakilerin çapına göre transfer daha ne istiyorsun rnktaş.
Bir leao geldi taraftarda yelkenler suya indi.Gerçekten bazen bu yöneticileri hakediyoruz diyorum.Tencere kapak misali.
Heleki okan buruğun açıklamalarına hiç tepki olmaması çok vahim bir durum.Ama belkide taraftarda tükenmiştir artık ne desek boş diyordur..

şu takıma 1 tane adam kılık 6 numara koymadılar ya ona yanıyorum , Erkan Bekiroğlu Torreira’ya çalım atıp geçiyor, Lemina’nın ayaklarına taş bağlamışlar sanki Olmo’ya karşı izleyesim yok bu ikiliyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt