- 13 Ekim 2014
- 109.669
- 59.023
- 4.708
Polis alip saldi herif devam ediyoruA ne yapacak? Devlet yok mu? Gidip oldursunler mi adami?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polis alip saldi herif devam ediyoruA ne yapacak? Devlet yok mu? Gidip oldursunler mi adami?
O anda gsc adminleri;konyak ekşide forumdakilere sövmüş.
konyak ekşide forumdakilere sövmüş.
Polisin sucu degil. Biri saliniyorsa ve salinmamasi gerekiyorsa o yarginin sucu. Yazdiklarina bakarsan bu adamin hapis degil de timarhanede olmasi lazim.Merdivenlerden düssün. Polis alip saldi herif devam ediyor
ekside kufur serbest mikonyak ekşide forumdakilere sövmüş.
Mayıs ayında 10 milyon istediklerine dair haber vardı ama tabi artık son günler ve yeni sezona da iyi girmişken 15'ten aşağı bırakmazlar. Porto, Gimenez'i aldı yeni birini daha almazlar bence.Galatasaray, Palace, Porto ve Strasbourg, Winsley Boteli’yi kadrosuna katmak istiyor. (SFM Football)
Galatasaray’ın 20 milyon €’ya kadar yatırım yapmaya hazır olduğu, Crystal Palace ve Porto’nun ise 15 milyon €’ya kadar çıkabileceği belirtiliyor.
Gahvegonyak' a ekşi de cevap verecek 1 babayiğit bile çıkmamış ayıp
Ne bilim la ben bunu ilk defa duyuyorum adını.@Can BÜYÜK bu boteli gladbahtan gitmiş siona 3.5 a niye söylemedin.
Bir ses geldi kapı açıldı sanki
Ne bilim la ben bunu ilk defa duyuyorum adını.