Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konyak ekşide forumdakilere sövmüş.

Birak Allah askina konyak akillanmaz..
Ulan tum basini karsina alip Leao transferini bilmissin hala sacma sapan muhabbetler pesindesin ..
Kac kere yazistik ozelden bu konuyu adam durduramiyor kendini ..
Bani daimi mi bilmiyorum ama yerinde olsam tekrar gelmem foruma ..Ayni sekilde forum yoneticisi olsam da almam tekrar..

Baslarda baya isin dalgasindaydim ama dedikleri ciktikca heyecanlandirdi herkesi..Yine de bu donem tolgahanla birlikte tek takip ettigim kisi oldu ..
foruma seref ozgur ahmet denizci : ) lerden sonra yeni bir soluk katti

Madrid orta sahasında çok adam yokki
Belengham ve Valverde forma garanti
Arda var Touchameni sakat başka oyuncuları yokken hazır adamı neden yollasinlar

Manu Koneyi kovaliyorlarmis o olursa belki salarlar.. Ama Camavinganin bizi tercih edecegini dusunmuyorum..
Madem kontenjan bulabiliyoruz Camawingaya 30a Sarr'i niye bitirmedik ?
Umarim kolpa cikmaz orta saha isi

devre arası Tottenham'dan Kudus ya da Simons'a gireriz böyle kötü gitmeye devam ederlerse

Biraz önce x’de bir videoya denk geldim. Yusuf Akçiçek kendi kulüp binasına girerken çekmişler. Video yeni ise çok kilo fazlası var.

Biz de yabancı oyuncularımizdan birini satıp para kazanabilsek keşke (Osi) hariç hem kontejyanda yer acılsa

Küfür yememek için lesleyi aldılar erkenden yalandan

Bütün transferleri beklediniz onu da almasaydınız daha mı az küfür yediniz daha mı iyi oldu şimdi

Nhaga ve lesley kupa hariç 1000 dk falan oynayamaz
Jelert transferine benziyor. Tepki gelince menajer önerisi birini aldılar

Lemina da bizde 11 oynadı ama gitmesi konuşuluyor. Camavinga'nın yerine geçebilecek 3 merkez oyuncusu (Tchouameni, Pitarch, transfer) olacak muhtemelen Madrid'in. Satabilirler yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt