Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün kaldı, forum da durgun, kalan u-23 hakkını bile kullanmayabiliriz sanırım, diğer 2 u-23te laf olsun diye var gibi zaten, 3 kullanılmayan u-23 ve tartışılan 3-4 tane +23le nasıl başaracağız bu sene

Gedson Fernandes ve Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray’ın gündeminde değil. (Erdem Açıkgöz) neden değil takım daha iyi olur aman olmasın.. orta sahaya gerek yok sançez güzel şişiriyor.. topun ileriye taşınmasına ne gerek var.. osimhen yüz kere zıplasın 50 şut çeksin bitsin maç..

Gedson'a olumsuz bakamıyorum top taşıyan dripling yapabilen birine ihtiyacımız var rakipler bize yüklenirken merkezden yarıp Leao-Osimhen'e top taşıyacak bir 8 fena olmaz.

Aynı zamanda defansif olarakta fazlasıyla katkı verir.
Barış'ı orta sahaya çekelim o zaman bu kadar önemliyse orta sahadan top taşıma aynılar çünkü ikisininde ayağı yok

Deniz’de herhangi bir futbolculuk emaresi yok bence maliyetini geçiyorum bütün sene tek forvetle bitmez büyük hata yapıyoruz, İcardi yine yürüyerek falan oynuyordu.

Renktaşlar bu sabah rüyamda "Galatasaray orta sahaya Romeo Lavia'yı aldı" diye bi haber görmüştüm. Bu adamı FM'den biliyorum, Chelsea'nin de transfer ettiğini biliyorum ama hiç izlemedim. Yakın zamanda da ismini duymamıştım hiç. Ne alaka diye düşünürken bugün önce adam gol attı, şimdi de forumda adını gördüm. Eğer yarın bi şekilde gündemimize gelirse tüyler ürpertici olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt