Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 66.552
- 81.529
- 4.218
Adminim orta saha almazsak yoğun fikstür dönemi sorun yaşamaz mıyızBu dakikadan sonra Yusufla Deniz gelir en fazla, benim beklentim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim orta saha almazsak yoğun fikstür dönemi sorun yaşamaz mıyızBu dakikadan sonra Yusufla Deniz gelir en fazla, benim beklentim yok.
Almayanlar düşünsün.Adminim orta saha almazsak yoğun fikstür dönemi sorun yaşamaz mıyız
Leao da, barış da oynar, deniz gelse bile zaten onlar oynayacak ilk 11 çıkmaları gerekirse, evet osimhenin esaslı bir yedeği olması gerekir ama asıl sorunumuz malesef hala orta saha, u-23e 2 adam alıp, torrera ve leminayı hala 90 dakika oynatıyoruz, başarmak zor gerçektenDeniz’de herhangi bir futbolculuk emaresi yok bence maliyetini geçiyorum bütün sene tek forvetle bitmez büyük hata yapıyoruz, İcardi yine yürüyerek falan oynuyordu.
Öyle de olan yine taraftara oluyor 1.5 ay sonra devre arasına gemiyi limana yanaştıralım diyecekler sonra devre arası yine aynı senaryolar bıktık valla bir kez olsun böyle oh be kadromuz tam diyemiyoruz.Almayanlar düşünsün.
Taraftarin ne değeri var? Sadece oy yada destek almak için kullanilir sonra kenara atilir sonra bu tekrarlanir.Bu yönetim ve bu teknik ekibin değişmesi şart.Öyle de olan yine taraftara oluyor 1.5 ay sonra devre arasına gemiyi limana yanaştıralım diyecekler sonra devre arası yine aynı senaryolar bıktık valla bir kez olsun böyle oh be kadromuz tam diyemiyoruz.
O herif Tier99Beşiktaş riosu almış
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tutma olm o zaman GS yi. Hangi dönem 4-4 Luk GS izledin?Öyle de olan yine taraftara oluyor 1.5 ay sonra devre arasına gemiyi limana yanaştıralım diyecekler sonra devre arası yine aynı senaryolar bıktık valla bir kez olsun böyle oh be kadromuz tam diyemiyoruz.
Her dönem işte aynı sorunları yaşıyoruz bu da büyüklüğümüze yakışmıyor en son 4-4'lük izlediğim dönem 2012-13 sezonuydu hem de yabancı kuralına rağmen gayet iyi bir kadro vardı rotasyonda fena değildi demek ki yapılabiliyormuş.Tutma olm o zaman GS yi. Hangi dönem 4-4 Luk GS izledin?
Lavia nın keşke ihtimali olsa 23 yaşa da uyuyor ama iki maçtır 11 oynuyor galiba camara sonrası yedek düşer mi bilmem ama rotasyonda kulllanacakları oyuncuyu malesef salmazlar caicedo da sakatRenktaşlar bu sabah rüyamda "Galatasaray orta sahaya Romeo Lavia'yı aldı" diye bi haber görmüştüm. Bu adamı FM'den biliyorum, Chelsea'nin de transfer ettiğini biliyorum ama hiç izlemedim. Yakın zamanda da ismini duymamıştım hiç. Ne alaka diye düşünürken bugün önce adam gol attı, şimdi de forumda adını gördüm. Eğer yarın bi şekilde gündemimize gelirse tüyler ürpertici olur.