Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saçma olur ya. Eren katkı veriyor belli düzeyde.

Kazımcan uzun taç atıyor ama onun dışında defansif açıdan da iyi değil, ofansta da çok yok.

Arda Okan tempolu gayretli çocuk ama biraz Sabri'gillerden.

Dağa taşa ve topla ilişkisi öyle üst düzey değil.

Singo'ya güvensek sağ bek yedeği alalım derim de Singo 2 maç var 4 maç yok. Arda ise hem önde, hem arkada oynadı Sallai gibi daha çok bu açıdan. Genelde bu profil bizim ligde iş yapıyor.

Bknz:

Ümit Davala
Gökçek Vederson
Albert Riera
Caner Erkin
Rolland Sallai

vb.

Ama Avrupa'da Ümit ve Riera dışında verimli oynayan görmedim Sallai belki az buçuk ama o da çoğu maçta elek oldu.

abi hucüm çıkışları da iyi ya hadi tamam iyi bir tekniği yok o yüzden öyle ayağa orta falan açamıyor da sallai'nin de yok öyle bir işi yani , daha dengeli sadece.Dkda falan ne toplar getirdi yani bizde olmasa bu ne bekmiş ya derdim dkdaki performansa göre.Burada çok beğenilen doue oynayacak diye mesela fildişi taraftarı ortalığı ayağa kaldırmıştı.Aynı boey gibi ondan da hucumda işte preste top kapmadan yararlanacaksın bir de topu gereken kişiye verecek baya katkı alırsın yani
O da atletizm ile alakalı. Üst düzey maçlarda, rakibin de hücum ettiği, dolayısıyla alan bulduğu maçlarda haldır haldır top taşıyabiliyor. Ancak kapalı bir savunmaya karşı, ancak sıradan bir oyuncudan alacağımız seviyede bir katkı alabiliyoruz. Bir de bonus olarak, 3 maç üst üste o eforlu sağ bek oyununu oynadığında, 2 ay sakatlanıyor adam. Dünya kupasında olduğu gibi.

Bu arada Sallai'yi de çok beğenmiyorum ben ama ligde Anadolu maçlarında her türlü kendisini tercih ederim. Süperstar rakip kanatların fizik ve hız ile savunulması gereken maçlarda yani CL ve derbilerde ise Singo'yu.

Torreira Fiorentina’ya giderse, yerine üst düzey bir oyuncu alınmalı.
Camavingа dışında hangi isimler Galatasaray’ın orta sahadaki sorunlarını çözebilir? Kimi almalıyız?

Sallai mi sutlanir sizce singo mu
Singoyu pazarlayamadin, zaten o maas ve istikrarsizlikla zor.

Eger kontenjan gerekcekse sallai patlatirlar ama ben onunda olacagini sanmiyorum.

Sallai devsirme sag bek. Kanat/ortasaha rotasyonuna geri donebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt