Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.684
- 8.000
- 2.568
Singo - Sallai ikisinide sat
Arda Okan - Boey ve sağlam bir orta saha al geç işte ya
Arda Okan - Boey ve sağlam bir orta saha al geç işte ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo ve Sallai varken Arda Okan'a gerek var mı?
Bence hic gerek yok yav, premier lig konusu yeterli oluyor (cok kisi olmuyor zaten)Konusunu açalım mı
Yatacak yerin yok yasli kadin
Göztepe maçını izlemedim herhalde. Barış sağ bek oynayamaz artıkOlmadi barisi koy oraya, sallai den kötü defans yapmaz
28 yas , asker profil adam o da , oynuyor epey pozisyonda.Bence koopmeiners geliyor
O halde baris sallai singo hepsini satalimGöztepe maçını izlemedim herhalde. Barış sağ bek oynayamaz artık
Çok izlemedim adamı ama 10 numaradan bozma pas yüzdesi yüksek bir oyuncu herhalde. Geçen istatisliklerini görmüştüm. Benim gördüğüm bize dripling yapabilen sert bir oyuncu lazım. Top kapma problemimiz var gibi geldi ama hoca daha iyi bilirBence koopmeiners geliyor
Bu yaşta rüyalanmanin alemi yok şimdiGit uyu rüyanda görürsün
Okan bayılır heryerde oynayan topçuyaÇok izlemedim adamı ama 10 numaradan bozma pas yüzdesi yüksek bir oyuncu herhalde. Geçen istatisliklerini görmüştüm. Benim gördüğüm bize dripling yapabilen sert bir oyuncu lazım. Top kapma problemimiz var gibi geldi ama hoca daha iyi bilir
kulübü mü kapatıyoruz?