Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.080
- 103.972
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasifik ile anlaşmalarda bizim antrenman sahasını yaptıkları için ödemeyi yapmayalım sponsorluk verelim falan diyormuşuz biz. Aynı kapıya denk geliyordur da böyle bir şey duydumAvrupa’da göğüs sponsorluğu yine Pasifik olmuş.
7.5 m euro yıllık
Önceki anlaşma Socarla 5 m euro idi.
Bu adamlarda ne para var böyle ya. Sektör şuan kan ağlıyor bu adamlar sponsorluğa 7.5 veriyor hayret gerçekten.Avrupa’da göğüs sponsorluğu yine Pasifik olmuş.
7.5 m euro yıllık
Önceki anlaşma Socarla 5 m euro idi.
150 milyon muhabbeti yalanlandı ama arkalarındaki isimlere bakarsak harcasalar sürpriz olmazÇorum’un sahibi 150 m euro bütçe var demişti, az bile harcadılar da sürekliliği olur mu muamma tabii.
koop gel mi diyosunBence koopmeiners geliyor
AhlatçıÇorum’a parayı kim veriyor ?
Postalayamıyorlar işte, becerebilseler yolları ayıracaklardı. Bize sözü var, borcu var cart curt muhabbetlerini boşuna yapmadı Abdullah Kavukçu. Aldığı maaşın yarısını ancak alır Avrupa'da. Buraya gelmek istemiyordu, parayla ikna edip getirildi. Paryı da bırakıp kolay kolay gideceğini sanmıyorum uçuk kaçık bir takımdan teklif almzsaYav yedek sag bekimiz de yabanciyken neden as sag beki gönderiyoruz
Singo postalansin iste
bende buna benzer bir menfaat ilişkisi düşünmüştüm.Pasifik ile anlaşmalarda bizim antrenman sahasını yaptıkları için ödemeyi yapmayalım sponsorluk verelim falan diyormuşuz biz. Aynı kapıya denk geliyordur da böyle bir şey duydum
150 milyon muhabbeti yalanlandı ama arkalarındaki isimlere bakarsak harcasalar sürpriz olmaz
locLocatelli mi Koopmeiners mi?
Adam gitmem de gitmem diye diretiyor. Ne yapalım sakat diye at gibi vuracak halimiz yok ya.Yav yedek sag bekimiz de yabanciyken neden as sag beki gönderiyoruz
Singo postalansin iste
Savaş Balçık sahibi. Arca ve Balkar var diyebiliriz arkalarında. Paradan bol bir şey yok yani o kulüpteÇorum’a parayı kim veriyor ?