Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.883
- 41.650
- 3.413
Geceye hazirlik icin ben uyumaya gidiyorum ozamanBu gece sakin uyumayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geceye hazirlik icin ben uyumaya gidiyorum ozamanBu gece sakin uyumayin
Chelsea eğer Manu Kone transferini hallederse Camara olmuyormus
Monaco fiyatini 60 milyon'dan 50 milyon'a dusurmus eger bugun/yarin isteyen olursa.
Kaynak Fransa basini.
Kesinlikle katılıyorum .10/10 oynamaz ama her maç 7/10 oynar.buna garanti verebilirsin.Bu standartta oyuncu bulmakta çok zor.Kalkip iki maç çok iyi oynayıp tüm sezon yatanlardan uzak durmak ümidiyle inşallah.Sallai'yi ilk elden çıkarılacak adam olarak görmenizi pek anlayamıyorum...
Ahım şahım bir sağ bek performansı olmadığı doğru ama CL serüveninde sahaya ne kadar çıkabileceği şüpheli, sahaya çıktığında da fiziksel anomali gibi durmasına rağmen türlü acemilikler yapan Singo ve yerine alacağımız söylenen Arda Okan'a mı güveneceksiniz? Sallai en azından ne alacağımız belli, istikrarlı ve az sakatlanan bir adam. Başkaa mevkilerde de kullanılabilir joker bir adam olması da cabası...
Sağ bekle yol ayrılacaksa bu mutlaka Singo olmalı şu aşamada... Ha yerine kendini belli oranda kanıtlamış güvenilir u23 yabancı bir sağ bek alınacaksa o ayrı ama onu da sanmıyorum...
Sonunda ya dogru haberın adresını dınleyıp geleyım
Arabistan liverpool işi patladi demekki.Seve seve oynayacak sözleşmesi daha vardir onun.Yarın son gün diye Palace, antrenmanlara çıkmayan Sarr için fiyatını 75 milyona yükseltmiş
Fransa basını öyle yazıyor.