Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan buruk'un çok çok isteyip kadromuzda büyük fark yaratan kim oldu 4 yıldaki 100 transferimizde. sallai'yi çok istiyodu galiba, devşirme de olsa ondan çok faydalandı. jacobs fena değil her şeye rağmen. onun dışında ilk seneki kadroda daha toy 1 büyük takım antrenörüyken transferlerde ne dahli ya da insiyatifi var bilmiyorum. geri kalan hep karavana gibi geliyor bana.

okan buruk'un çok çok isteyip kadromuzda büyük fark yaratan kim oldu 4 yıldaki 100 transferimizde. sallai'yi çok istiyodu galiba, devşirme de olsa ondan çok faydalandı. jacobs fena değil her şeye rağmen. onun dışında ilk seneki kadroda daha toy 1 büyük takım antrenörüyken transferlerde ne dahli ya da insiyatifi var bilmiyorum. geri kalan hep karavana gibi geliyor bana.
roma'lı bir kanat bek vardı o isteniyordu sallai menajer önerisi

Leao veya Batrakov ikikisinden birisi tutarsa ligi yine alabiliriz. Tek sıkıntı Avrupa

Singo sakatlanmasaydı onu da güzel fiyata çakardık

45 milyon euro verin lamine camara getirin , 2-3 hafta sonra şakasız millet tapar valla adam ilah falan ilan edilir burada o kadar fark eder

City alacak diyorlardı ama Enzo için teklif filan vermemişler.

Böyle önemli son günlerde Kavukçu transfer uçağımızla aile üyelerini tatile göndermiyordur umarım

roma'lı bir kanat bek vardı o isteniyordu sallai menajer önerisi
zalewski heralde. sallai de çok hocanın tarzı onu istemiştir muhtemelen, zaha-ziyech-sane filan onun hiç tarzı değil. leao da değildir de herif kendi başına çok kaliteli olduğu için sıkıntı yaşamaz heralde.

Singo sakatlanmasaydı onu da güzel fiyata çakardık

singo zati normalde 3'lü kanat beki de herif fiziksel anomali olduğu için yılın 9 ayı yatsa bile angelino kadar göze batmıyor. ters tarafta da jacobs gibi kalas varken 4'lüde sallai'ye bile rakip olamıyor. 3'lü bi sisteme yedirilse stoper olarak da kanat bek olarak da daha iyi faydalanılabilir belki ama onun için de taktisyen lazım tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt