Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.347
- 23.853
- 3.723
Dümdüz Portekiz'e gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
roma'lı bir kanat bek vardı o isteniyordu sallai menajer önerisiokan buruk'un çok çok isteyip kadromuzda büyük fark yaratan kim oldu 4 yıldaki 100 transferimizde. sallai'yi çok istiyodu galiba, devşirme de olsa ondan çok faydalandı. jacobs fena değil her şeye rağmen. onun dışında ilk seneki kadroda daha toy 1 büyük takım antrenörüyken transferlerde ne dahli ya da insiyatifi var bilmiyorum. geri kalan hep karavana gibi geliyor bana.
Dümdüz Portekiz'e gidiyor.
Ne yapıyor bu uçak böyle @Levent KolpgünHaydaaaa rota kırdı Arabistan olabilir.
O paraya bırakmazlar, ancak Danois gibi birini alabiliriz 30 civarına.50 çok bizde bonuslu 35+ kardan pay var. Devamlı müşterileriyiz yapsınlar bir güzellik.
Singo sakatlanmasaydı onu da güzel fiyata çakardıkokan buruk'un çok çok isteyip kadromuzda büyük fark yaratan kim oldu 4 yıldaki 100 transferimizde. sallai'yi çok istiyodu galiba, devşirme de olsa ondan çok faydalandı. jacobs fena değil her şeye rağmen. onun dışında ilk seneki kadroda daha toy 1 büyük takım antrenörüyken transferlerde ne dahli ya da insiyatifi var bilmiyorum. geri kalan hep karavana gibi geliyor bana.

İzmir'e Bora Bahçetepe'ye gidiyor olabilir hastanede yaBöyle önemli son günlerde Kavukçu transfer uçağımızla aile üyelerini tatile göndermiyordur umarım
zalewski heralde. sallai de çok hocanın tarzı onu istemiştir muhtemelen, zaha-ziyech-sane filan onun hiç tarzı değil. leao da değildir de herif kendi başına çok kaliteli olduğu için sıkıntı yaşamaz heralde.roma'lı bir kanat bek vardı o isteniyordu sallai menajer önerisi
Singo sakatlanmasaydı onu da güzel fiyata çakardık