Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nellson da ne gereksiz adam cikti bu is yerinde calismak istemiyorum felan.

Ne vereceği belli olmayan transfer uğruna neden sağlam mevkilerimizi bozalım. Kimi gönderirsek şuan hata olur lemina ve torreira yı bile

Ugocukwu yerine daha sağlam topçu almamız lazımdı
bunu iste direkt transfer sezonu acilinca yapilmaliydi ama büyük ihtimal Dursun bey kesin simdi elimde bedava oyuncu var onu göndersem yerine milyonlar harcamam gerek diye kimseyi göndermemislerdir

Deniz Gulu almamiz iyi Arda Okani da almamiz lazim cunku yabanci sinirinda yerli oyuncularin kaliteli olmasi gerekiyor.Deniz Gul guclu bir oyuncu biraz Barisa benzetiyorum skorerlik olarak da acilirsa hicbir problem kalmaz

Valla mümkün olsa da Yusuf + bir yerli stoper daha çekilse. Arda belli ki oynayacak düzeyde değil. Kaan Ayhan da aynı şekilde.
Lemina'yı her maç oraya çekmek mümkün olmayacak. Jakobs stoper yazanlara da gülüyorum :D

Nelsson + bi miktar para ile dene işte Adil'i veya Ümit'i. Olmuyorsa Samsun'a Nelsson'u ver Celil'i al. Altyapıya da uyuyor ortasahada yedek kulubesindekiler kadar katkı verir en az.

Camiamızda biraz isim kompleksi oluştu bence

KK abinize singoyu sorun bakalım söylentiler çıktığı zaman sallamıştı 35 teklif var 50 istiyoruz falan

şaka gibisiniz vallahi inandığınız adamlara bak yaw ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt