Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şu torreira'ya saldıran lavuğu içeri tıkmazlarsa ya birisi o lavuğu öldürecek ya da o bir tane topçuya ciddili zarar verecek

Juventus J. Davidi Atleticoya yolluyormus. Kiralik + opsiyon ve Atletico maasinin tek yarisini ödeyecekmis.

Yerine Newcastle'den Woltemade'yi kiralayacaklarmis.

City bu yaz Anderson - Bouaddi ikilisine 200 milyona yakın harcadı üstüne Enzo konuşuluyor. Ordan u23 Echeverri olabilirdi aslında, kiralık + opsiyon şeklinde.
Arjantinlilerin en büyük hayal kırıklıklarındanmış.
Daha genç, umarım formunu bulur. Dün gece bir videosuna rastladım X'de, U12 maç videosu izledim, tek başına darmaduman etmiş Juve'yi. Beklentiler neden bu kadar yüksekmiş anladım..

Bu adami bile yemeye kalktılar

"Komisyoncu" falan diyolar bi de.
Manav hakkında "para vermeyene sebze-meyve vermiyor" demek gibi bir şey bu.

Adam mesleğini yapıp parasını kazandığı için laf işitiyor. Birilerine göre bu adamın bedavaya koşturması gerekiyordu sanırım.

biz lemina torreira gibi oturmuş oyuncularımızdan vazgeçip prta saha alacaksak şu aşamada o oyuncu yok citynin u23ü yok arsenalin rezervi filan olamaz

çünkü bizşm orta sahamızda kaan ilkay lesley nhaga gibi 4 adam var ki aslında yoklar yani gelen adam tutmazsa biz tutarız ve torreirayı da leminayı da ararız

oraya gerçekten orta üst düzey adam alıyorlarsa alsınlar yoksa dokunmasınlar takıma

ben transfer yapmak için kontenjan doldurmak için adam alınmasına karşıyı

zaten oynamayacak adamlara para verip listeye yazmanın bir anlamı yok

bunu iste direkt transfer sezonu acilinca yapilmaliydi ama büyük ihtimal Dursun bey kesin simdi elimde bedava oyuncu var onu göndersem yerine milyonlar harcamam gerek diye kimseyi göndermemislerdir
Mantıklı aslında dursunun yaptığı. elimizdeki belli performans veren tutmuş topçuyu bırakmak için sağlam fırsat transferi yapmamız lazım. Soru işareti adam alıp çalışan yeri bozarsak hem maliyet hem de performans almama riskin var.

FB çok yaptı bunu ve çok sıçtı. Bu sene de yaptılar talisca sidiki bozdular Vedat lukaku yaptılar Vedat tutmasa idi feci patlamışlardı. Ki hala patlama ihtimalleri var.

Sadece iyi teklif gelirse tam tutmamış singodan çıkmak mantıklı hem maaşı da yüksek ama o zaman CL de ciddi güç kaybedersin.

Sırf CL için bile tutarım singoyu galibiyet 3 milyon eur demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt