Çetin Gürzap
Parçalı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.759
- 3.663
- 1.893
Bakalım son günde bu transferleri yapabilecekler mi...
Hayır, yapamıyorlar...
Hayır, yapamıyorlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane 11-12 net aliyor!O adam zaten 5 üstü alıyordur ama zaten 75 milyon pound istemişler
Bundan emin miyiz?
Ben açıklamayı 2027 ve 2028’de iki kere olacak sonrasında 2028 sonrasında 4 senede bir yazın olacak gibi hatırlıyorum da mevzuyu.
Bundan sonra tamamen yazın yani?Ekli dosyayı görüntüle 333957
Yaz aylarinda planlanacakmis 4 yilda bir formatta da
Küfrünü geri al derhal Afcon başkanı nezdinde tüm Afrikalılardan özür dileBundan sonra tamamen yazın yani?
Çok iyi, ben AFCON başkanının açıklamasını yine sezon ortası iki sene üst üste olacak sonra hep yazın ve 4 sene üst üste olacak şekilde okuyup sövdüğümü hatırlıyorum da haber yanlıştır belki.
SgKüfrünü geri al derhal Afcon başkanı nezdinde tüm Afrikalılardan özür dile
4 yilda 1 olacagini hatirliyorum ama yaz kis vs den emin degildim, gpt ye sordum usttekini yazdi.Bundan sonra tamamen yazın yani?
Çok iyi, ben AFCON başkanının açıklamasını yine sezon ortası iki sene üst üste olacak sonra hep yazın ve 4 sene üst üste olacak şekilde okuyup sövdüğümü hatırlıyorum da haber yanlıştır belki.
Ingiltereyi baz alirsak UEFA liste bildirimiyle avrupa transferi arasinda 23 saat mi ne var. Bizden baska emin degilim hangi ulkelerin devam ediyor bakmadim ona. (Araplar olabilir ama portekiz misal bilmiyorum).
O araliktada alacaksin gelecek, kap vs yapacaksin uefa listesine koyacan gibi tantana.
Yarin avrupa deadline i epey hareketli olur , biz ne yapariz soru isareti bende.