Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1788192181371.webp
1788192196804.webp

Yarın akşama kadar uçağı kaldırmazsak bunlar transfer falan yetiştiremez Cl listesine. Son 24 saat kaldı diyebiliriz
Cogu hamle son surece kalacak hamle gibi gelmiyor bana.

Leao sureci tamam olabilir. Ki aldigimiz bedel genele gore iyi buldugum bir bedel, hele hele yazilan cizilene gore. Ama batrakov - deniz gul vs son surece kalmali miydi ? Istense kalmazdi diye bakiyorum. Bir de transfer planlamasinda ic catismami artik, yoksa ortak karar mi lesley + lemina kararlari asiri kritik rol oynadi. Belki elinde rahat kontenjan da vardi simdi.

Neyse yuzduk yuzduk sonuna geliyoruz cok sukur - neler olacak gorecegiz.

tarihin en büyük rezilliklerinden biri koca kulübü saraya muhtaç etmek.1-2 adam alırdın osye iyi olan oynardı işte rekabetin nesi kötüyse
bu rezillik benim için gomisin yollanıp forvet alınmamasıyla eş değer bir durum

Bundan emin miyiz?

Ben açıklamayı 2027 ve 2028’de iki kere olacak sonrasında 2028 sonrasında 4 senede bir yazın olacak gibi hatırlıyorum da mevzuyu.

2027 ve 2028 kısmında ben de aynısını yazdım ve sonra 4 yılda bir kısmı da aynı senin dediğinle zaten... Sadece yazın yapılması konusunda farkımız var... 2027 yazın olacak o kesin... Ancak 2028'den itibaren ayları kesinleşmemiş... Baskı varmış yazın yapmaları için ama hem mevsim endişeleri hem de Euro'larla aynı yıl olup çakışmasının kaybettireceği reytingi falan düşünüyorlarmış... Şimdilik sadece 2027'nin yazın olacağı kesinmiş, 2028'in oynanacağı ülkeler de henüz belli değilmiş zaten, hangi ülke kazanırsa onun iklimine göre de ayına karar verilecekmiş... 2032 falan zaten hepten muamma...

Bir de ek olarak 2029'dan itibaren Afrika ülkeleri de "Nations League" yapacakmış ama maçlarını bu Eylül'de Ekim'de olan milli aralarda oynatacaklarmış... (O araları da birleştiriyorlar mı ne yapıyorlar bu sezondan itibaren onu tam bilmiyorum)

Harvey Elliott, Valencia'da (Moretto)

Gelirse bi Deniz gelir onun dışında bi şey olmaz gibi duruyor kalan zamanda artık.

Gakpo 93 red ha

65 e baris verelim mi City son gun pazarinda? 🙃 (gibi fantaziler iste)

Biraz servis yapabilse haalandla is yapardi baya bu arada. Zaten coktan transfer yapmisti belki o eksigini kapatmis olsa
Gakpo'nun 93m euro ettiği piyasa bildiğin çöp piyasa olmuş, o paraya satılmaz mı salak bu Liverpool. Gakpo kim sanki?

Arsenal , city , newcastle biriniz gelin oltaya Baris da mutlu olur , biz de kazaniriz her ne kadar aygirdan vazgecmek istemesemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt