Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu piyasada 38 e Leao çekmek bedava
Maasi icin bir sey demek performansina gore bakilir ama osimhen faktoru pozitif. Bizim hesaptada icardi maasi yerine geldi denebilir (illa olumlu diyemeyiz ama hadi oyle oldu diyelim)

Benim daha cok onemsedigim faktor , osimheni bizim tutamayacagimizi dusunuyordum onumuzdeki yaz. Leao'da varken +1 yil daha bizde kalir diyebiliyorum iyi sezon gecirirsek. Asiri mutlu oldu herif leaonun gelmesine.

Yazilana gore diyorum.

Ben hala asiri meraktayim EPL ici transferler neden bu tur paralara donuyor. Hep kesin bir detay var diyorum bilmedigim ama bulamiyorum. Vergi mergi bir seyi mi etki ediyor falan filan diyorum ama sonra ne alaka diyorum.
Şu var piyasayı yükseltiyorlar.

EPL de 100 ediyor bu tarz adam diyorlar sonra gidip 5 edecek adama da 20 isteniyor başka ligde.

Piyasa yükseldikçe takımlar kazancı yoksa iyi takviye yapamaz ve İngilizker kazanır

Hepsi parayı iç piyasa da tutuyor birde. Asla Almanya’dan 100 verip almazlar. Hollanda’dan 40-50 verip alıyorlar sonra kendi arasında 100’e satıyorlar. Paranın çoğu kendi pazarında kalıyor.

Tabi kendi pazarı da global o ayrı. Avrıpanın NBA’yı sahipleri ABD’li, petrolü zengini vs. Orada başka şeyler de olabilir. Sonuçta bu artık bir iş sektörü futbol değil sadece.

Ama sonunda rekabet edemeyecek seviyeye getirecekler İspanyol’ları vs ve kendi aralarında döndürecekler amaçları bu.

Gelirler artıyor mu evet daha önce 1’e sponsor olunuyordu şimdi bize de 5-10 ama gelir artışından daha çok harcamaya teşvik var.

Barcelona
A.Bilbao

Gibi kulüplerin yetiştirici olması çok saygı değer şu an. Onlar olmasa pazar tamamen İngilizlere kalırdı

Devaminda sordum , yazin planlaniyor yazdi. O kismini uzun diye kirptim ben

EURO gibi olacak iste yav. Ama dedigin dogru guneyde kis oluyor bizde yaz iken - ne kadar etkileniyor ayri konu tabi.

Edit:

Ekli dosyayı görüntüle 333962

Benim okuduğum ve yapay zekaya da ayrıca sorduğum... 2028 Fas'a verilirse yazın olacak deniyor... Diğer adaylara verilirse şüpheliymiş... 2032 falan da şüpheli ama genel olarak yaz aylarına sabitleme baskısı varmış FIFA'dan ve kulüpler birliğinden... O yüzden eğilim yazın yapmakmış... Ancak Afrika Federasyonu öyle yüzde yüz bir garanti vermek istemiyormuş, ancak şöyle bir formül olabilirmiş, normal takvim hep yazmış gibi olacak ama ev sahipliğini Haziran-Temmuz ayları için mevsimi çok uygunsuz bir ülke alırsa "Katar'daki Dünya Kupası gibi ona özel kış takvimi işletebiliriz" diyeceklermiş falan...

Benim okuduğum ve yapay zekaya da ayrıca sorduğum... 2028 Fas'a verilirse yazın olacak deniyor... Diğer adaylara verilirse şüpheliymiş... 2032 falan da şüpheli ama genel olarak yaz aylarına sabitleme baskısı varmış FIFA'dan ve kulüpler birliğinden... O yüzden eğilim yazın yapmakmış... Ancak Afrika Federasyonu öyle yüzde yüz bir garanti vermek istemiyormuş, ancak şöyle bir formül olabilirmiş, normal takvim hep yazmış gibi olacak ama ev sahipliğini Haziran-Temmuz ayları için mevsimi çok uygunsuz bir ülke alırsa "Katar'daki Dünya Kupası gibi ona özel kış takvimi işletebiliriz" diyeceklermiş falan...
O garip bir konu iste. Guney yarim kure olayi var, kisa mesafede yaz kis degisiyor aslinda. Guney yarisinda belki farkli seyler olur (bizde yaz orasi kis oluyor ya . Yaz kis muhabbetinin nereye gore yapildigi da farkli 🤣) ama her sene olmasi epey degersizlestiriyor bence o kupayi zaten. Hele hele avrupayi (futbolun tepesi sayilan bolge) negatif etkilerken.

Arsenal, Malick Fofana'yı transfer etmeyi düşünüyor. (Ornstein)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt