Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari mi? Yani gidip Camara falan almadığın sürece o riske girilmez. Tor hala takımın önemli bir oyuncusu.
torrun bir şey oynadığı yokki yerini boşaltıyor , clde arkasını leminaya toplatıyor fiziksel yetersiz kalıyor.Aslında fiziksel değil de yani belliki odaklanmıyor buraya eskisi gibi.2 sene önceki torr ile şuanki torr iki farklı kişi direkt.O'riley en azından merkezde top yapar şu sara bağımlılığından da kurtuluruz

Yasin Ayari’yi alacağız gibi geliyor bana ya
Çok pahalı olur o bence Veermeren, Essugo, Magassa bunlar takımlarında düşünülmeyen oyuncular olursa bunlardan biri olur gibi. Büyük bir sürpriz olursa Monaco'dan sürekli oyuncu aldığımız için kiralık+ zorunlu Lamine Camara, Bergvall bir de PL'ye transferi olmuyorsa Hugo Larsson olabilir gibi ama bunlarda %5 ihtimal.

harbiden bunlar yusuf alıp transferi kapayacak büyük ihtimalle.Şu paranın bol olduğu osimhenlerin,leaonun olduğu zamanlarda bile gidip ömer bayramla transferi kapattık işini yaşayacağız yav.Bu os ile cl-lig götürmeye çalışacağız

Ayari'nin 1 sene sözleşmesi kalmış uzatmak istemişler kabul etmemiş.

Ben fener maçı özetini yeni izledim de bu emre nim aldığı pozisyonu niye kesti hakem

2 gün kaldi Alooooo
Stoper + os eksik yönetim.

Kaan ve İlkayı adamdan saymazsak orta sahanın yedeği yok:ddd Nhaga zaten oynamayacak yüzde 99, Ugochukwu var bi tek o da Allaha emanet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt