Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens garanti transferdir... Yaşı ilerleyip yatmaya gelen ekipten değildir kesinlikle verimli olur...

mertens için ne desem bilemedim. her transfer risklidir tabi. bu yaşta ve benzer maliyetler ile transfer edilip, beklenildiğinden az katkı veren bir çok örneği de tecrübe ettik fakat bu adam net katkı verecek sanki ya.

kalite ve tecrübesinin yanısıra, taktik esneklik de sağlatır bayağı okan hocaya. seferovic ile birlikte oynar, ileride tek santrafor arkasında kerem-akbaba-yunus ile oynar. gerekirse her iki kanatta da oynar. mis gibi hücum lideri.

yani bütün bu doneler ışığında gelip de katkı alamazsak, yuh derim.
Katılıyorum renktaş. Her transferin riski vardır. Evander'i alsak onun da kendince farklı riskleri olacak ki canı istediği zaman oynayan bir adam olduğu söyleniyor. Yani yaşı nispeten genç diye maddi getirisi garanti bir isim gözüyle bakamıyorsun, onu geçtim sahada vereceği katkı da bayağı şüpheli. Çok iyi de olabilir, vasat da olabilir. Kariyeri belli çünkü, zor bir lig deneyimi yok, bizimki gibi vurdulu kırdılı bir ligde de oynamamış. Ama bir avantajı var söylemek gerek, geçen sene 3.900 küsür dakika oynamış ki muhteşem bir süre. Bizim Kerem'le aynı yani.

Mertens'in Falcao'yla kıyaslanması mevzusu var. Şunu söylemek gerek, Falcao kıyaslamasını ben isabetli görmüyorum. Falcao ciddi kariyeri olan, doyuma ulaşmış, bize gelmeden önce rölantiye almaya başlamış ama ona rağmen Fransa'da ciddi gol atan ve gol kralı olan bir adamdı. İlk saydığım sebeplerden ötürü bizde patladı. Ve açıkçası Monaco'daki halini izleyince bazı şeylerin kaybolduğu belliydi, belki biz (ben daha doğrusu) görmek istemedik. Ölüsü yeter burada dedik adam da ölü taklidi yaptı gerçekten. Yani Falcao'yla illa birilerini kıyaslayalım dersek de İsco'yla James Rodriguez'i örnek verebiliriz ki ben şahsen ikisinden de verim alabileceğimizi düşünmüyorum. Mertens kadar istemezdim kesinlikle.

Batı ve Kuzey Avrupalı oyuncular istisnalar dışında iş ahlakına sahip, aldığı paranın karşılığını vermek isteyen karakterde oluyorlar. O yüzden ben formsuzluk veya sakatlık durumu hariç bir isteksizlik, bıkkınlık olacağını hiç beklemiyorum. Aksine karakter olarak biraz Sneijder'a benzettiğim için takımı bayağı benimseyecektir ve zorlayacaktır kendini. Burada aklı selim olmak lazım. Adamın yaşı ileri malum, gelir formu düşer, beklenmedik bir zorlama/sakatlık olur biz yanlış konuşmuş oluruz. Ama biz hem bunu çağırmayalım hem de bu olursa eğer yukarıda söylediklerimin de yanlışa düşmesi anlamına gelmeyecektir.

... diye naçizane düşünmekteyim. Hayırlısı olsun.

Mertens 1 yıllık kontrat imzalamaz bence maaş kadar orada da sıkıntı olabilir. 1 yıllık imzaladıktan sonra herhangi bir yere gidebilir ya da 4-5 bandında bir maaş verirsen ancak getirirsin.

John Brooks ve Denayer'i bağlayıp Nelsson'u satsak harika olmaz mı ya?

Yahu şurada bir tane oyuna sonradan girip maçın çehresini OLUMLU anlamda değiştirebilecek biri yok.
-Altyapı oyuncularını dahil etmiyorum-

Bu yedek kulübesine ciddi bazı takviyeler lazım.
Screenshot_20220805_111417_com.kokteyl.sahadan_edit_37204399032342.webp

abi bu nedir ya. biz resmen farklı gezegende yaşıyoruz galiba. çevre düzenlemesine, temizliğe, düzene ve mimariye bak. huzura ve medeniyete bak.
Ben sanki tamamen kıza odaklanıyormuş gibi yazdım ama kesinlikle şu doğaya şu düzene bak... Mükemmel yahu. Bizde olsa kız o hareketleri yaparken arkada zincirleme kaza olur millet birbirinin anasına söverdi.

Seneye Toreira'yı 25–30m Sevilla alır, Genduzi puştunu alırız bizde

Ya bu herifler ölücü 12 13 milyondan fazla para vermezler çakal herifler bizden on kağıda alacak 40 50’ye satacaklar

Bunların başında bulunan kel monzi transfer karlarından ciddi pay alıyordur, Adım gibi eminim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt