Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.838
- 1.369
- 1.198
bugün kap veya yangın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan ekside mi basladim neEvanderi begenmemek +75 veriyor kafadan yaw ztn sen nasil 48e dusurdun
ulan rastgele bakayim dedim
herif pustun teki ya daha gecen gun joaquin reisle kavga etmis hazirlik macinda herif normalde sakin biri
velet ya
Katılıyorum renktaş. Her transferin riski vardır. Evander'i alsak onun da kendince farklı riskleri olacak ki canı istediği zaman oynayan bir adam olduğu söyleniyor. Yani yaşı nispeten genç diye maddi getirisi garanti bir isim gözüyle bakamıyorsun, onu geçtim sahada vereceği katkı da bayağı şüpheli. Çok iyi de olabilir, vasat da olabilir. Kariyeri belli çünkü, zor bir lig deneyimi yok, bizimki gibi vurdulu kırdılı bir ligde de oynamamış. Ama bir avantajı var söylemek gerek, geçen sene 3.900 küsür dakika oynamış ki muhteşem bir süre. Bizim Kerem'le aynı yani.mertens için ne desem bilemedim. her transfer risklidir tabi. bu yaşta ve benzer maliyetler ile transfer edilip, beklenildiğinden az katkı veren bir çok örneği de tecrübe ettik fakat bu adam net katkı verecek sanki ya.
kalite ve tecrübesinin yanısıra, taktik esneklik de sağlatır bayağı okan hocaya. seferovic ile birlikte oynar, ileride tek santrafor arkasında kerem-akbaba-yunus ile oynar. gerekirse her iki kanatta da oynar. mis gibi hücum lideri.
yani bütün bu doneler ışığında gelip de katkı alamazsak, yuh derim.
iste bunu seviyorum, senin gibi net adam, net bir yorum. bu kadar. keske forumda ve twitterda senin gibi adamlardan daha cok olsa. hepsi dansozbugün kap veya yangın
ya hazirlik macinda bile aziyor herif muthisKudurtucu ve iyi ya puşt![]()

jeps. 2+1 ister en azindan. 1+1 banada zor geliyoMertens 1 yıllık kontrat imzalamaz bence maaş kadar orada da sıkıntı olabilir. 1 yıllık imzaladıktan sonra herhangi bir yere gidebilir ya da 4-5 bandında bir maaş verirsen ancak getirirsin.
mertens, genduzi ile fb derbisine çıkacan off stadı yaktırır bunlar fblilereya hazirlik macinda bile aziyor herif muthis![]()
Ben sanki tamamen kıza odaklanıyormuş gibi yazdım ama kesinlikle şu doğaya şu düzene bak... Mükemmel yahu. Bizde olsa kız o hareketleri yaparken arkada zincirleme kaza olur millet birbirinin anasına söverdi.abi bu nedir ya. biz resmen farklı gezegende yaşıyoruz galiba. çevre düzenlemesine, temizliğe, düzene ve mimariye bak. huzura ve medeniyete bak.
mertensin golu guendouzi ve mertens fb taraftarina iki uc hareket yapti mi bu is tmammertens, genduzi ile fb derbisine çıkacan off stadı yaktırır bunlar fblilere
5 verir 2.5 açıklarız Fener gibi.Mertens 1 yıllık kontrat imzalamaz bence maaş kadar orada da sıkıntı olabilir. 1 yıllık imzaladıktan sonra herhangi bir yere gidebilir ya da 4-5 bandında bir maaş verirsen ancak getirirsin.
Seneye Toreira'yı 25–30m Sevilla alır, Genduzi puştunu alırız bizde
Yedek kulübesine takviye oldu zaten. Emre Akbaba, Midtsjö fark yaratacak elamanlar.Yahu şurada bir tane oyuna sonradan girip maçın çehresini OLUMLU anlamda değiştirebilecek biri yok.
-Altyapı oyuncularını dahil etmiyorum-
Bu yedek kulübesine ciddi bazı takviyeler lazım. Ekli dosyayı görüntüle 171800