- 22 Kasım 2008
- 12.795
- 17.036
- 2.943
27 yaşına gelmiş , halı saha temposuyla top oynanan ligden transfer yapamamış topçuyu ben şahsen istemem. Evander falan daha makul onu da istemiyor olmama rağmen Veiga'ya nazaran.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler.Akşama Torreira gelir.
Zaten pahalı salmazlar. Brezilyadan 10 numara gelecek sol ayaklı füze atan ben de istemeyeceğim işte o gün beni vurun.27 yaşına gelmiş , halı saha temposuyla top oynan ligden transfer yapamamış topçuyu ben şahsen istemem. Evander falan daha makul onu da istemiyor olmama rağmen Veiga'ya nazaran.
scarpa daha uygun değil mi la bizim için veiga danbu herif tutmasa bile brezilyadan alıcısı çıkar da inş uçmayız bonserviste. bonservis artınca beklentiler artıyor
kesinlikle daha uygun ve daha iyi oyuncu ama imzalamış o ya. ocakta forrest'a gidiyo beleşescarpa daha uygun değil mi la bizim için veiga dan
dönemin sonuna doğru alırız bencebir tane gelecekte satma imkanımız olan topçu alaydık iyiydi
elde sadece nelsson kaldı
gelecekte oyuncu satıp bütçe oluşturabilmek için elde yeni isimler olması iyi olur.
Evander den farkı ne ? Nerde izlediniz bu oyuncuyuAga bu Veiga gelirse direk ligi bize versinler cok acayip birsey bu
troll bir hesap üstat
Mertens geçen sene çok az süre almış lan. Hiç sinmiyor içimekesinlikle daha uygun ve daha iyi oyuncu ama imzalamış o ya. ocakta forrest'a gidiyo beleşe
tükürüğüm boğazıma takıldı bu ne lan
vVeiga mı evander mi daha iyi ?
yuuuuuuuuMertens geçen sene çok az süre almış lan. Hiç sinmiyor içime