Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.213
- 5.709
- 1.983
Hakim Ziyechi alsak hakikaten kimse ligde bizi durduramaz Lucas Torreira ve Sergio Oliviera da orta sahayı kalite anlamında ucurur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miçö en iyi transferimiz bence .d Takım için oynayan ayakları düzgün dinamo. Müthiş transfer.Miçö Sergio'dan daha fazla katkı verecek bu sezon. Skor olarak değil belki ama oyun katkısı olarak. Yazın bunu bir kenara.
Ben evander i alırdımVeiga mı evander mi daha iyi ?

Maaş hangi seviyede olur sence?kesinlikle daha uygun ve daha iyi oyuncu ama imzalamış o ya. ocakta forrest'a gidiyo beleşe
Kesinlikle katılıyorum bazen deplasmanda 10 ya da sergio yedek olabilir meselaMiçö en iyi transferimiz bence .d Takım için oynayan ayakları düzgün dinamo. Müthiş transfer.
Twitter’da konuşuluyor diye attım yoksa olasılık vermiyorumtroll bir hesap üstat
Miço acaba kendisini nerede oynayabilirim olarak görüyor; geçen sene full oynamış, geldiği takımda şu an Oliviera ve Torreira var. Bakalım bize Engin Baytar etkisi yapabilecek miMiçö Sergio'dan daha fazla katkı verecek bu sezon. Skor olarak değil belki ama oyun katkısı olarak. Yazın bunu bir kenara.
Siiiiüüüüyuuuuuuuu
Ne diyon hırbo ne diyonMertens geçen sene çok az süre almış lan. Hiç sinmiyor içime
Ne kapağı lan
nasıl yuuuuuuuuyuuuuuuuu
Zaten hep hazır gelsin.Hep cepten harcayalım.Biz hiç futbolcu yetiştirip satmayalım.yunus ve kerem ile şampiyon olamayız dersem ne olur
This is 09/10.
Ekli dosyayı görüntüle 171812
Bu orta sahayı kahvede izlerdik arkadaşla. Önümüzde de bir emmi olurdu hep, yeri orayı, adam Barış'ın her hatasından sonra "Lan Barış..." diye diye ömrü çürüdü.