Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
1 adımcık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harit
Veiga
Evander
Üçüde birbirinden çöp alanın elinde kazığın büyüğü patlayacak. İçlerinden en alınırı Harit'ti o da yıllardır avrupa liglerinde oynadığı için. Evander ve Veiga tercihine gelirsek net Evander. Helva gibi Brezilya ligi, hücum oyuncularına piyasa yaptırıp çakmak için kurulmuş bir lig. Onda bile leş atmış Veiga bizde küfür yer. Bir de konuşulan rakamlar 10 filan.
Üçüde gelmesin. İlla kazık yemek için ortalıkta dolanmayalım.
:red:Harit
Veiga
Evander
Üçüde birbirinden çöp alanın elinde kazığın büyüğü patlayacak. İçlerinden en alınırı Harit'ti o da yıllardır avrupa liglerinde oynadığı için. Evander ve Veiga tercihine gelirsek net Evander. Helva gibi Brezilya ligi, hücum oyuncularına piyasa yaptırıp çakmak için kurulmuş bir lig. Onda bile leş atmış Veiga bizde küfür yer. Bir de konuşulan rakamlar 10 filan.
Üçüde gelmesin. İlla kazık yemek için ortalıkta dolanmayalım.
Bir tam maç aksiyonunu bir de pür dikkat tam maçını izledim, burada bahsedilen oyuncunun yakınına bile yaklaşır gelmedi bana. Son maçta 60 dakika sabredebildi hocası ki kendisi çıktıktan sonra takımı atak yapıp pozisyonlar bulmaya başladı ve 2-0'dan 2-2 ye geldi. Evander'i çok izlemedim ama bu gamsız hiç çekilmez bence.Veiga baya iyi birine benziyof
Ben de Veiga'yı tercih ederim ikisinin de 90 dk maçını izlemedim o sebeple sadece oyuncu tipi açısından söylüyorum. Bir de Brezilyalı, solak, 10 numara falan. Özlediğimiz profil.
ya bu evander bildiğin 8 numara üstat. maç içinde 60 70 pas yapıyor adam. şimdi sen tutup bu herifi getirsen ya sergio patlayacak ya da bu ikisinden birini seçeceksin uzağım o yuzden bu herife. veiga 20-30 kere pas yapıyor anca. çok farklı topcular.
evander istatistiklerde uçuyor zaten sadece veigayı değil maddisonla falan kıyaslasak onu da ezecek muhtemelen ama gelmesin yine de.
KAP'tan sonra genellikle oyuncunun eksi yönleri konuşuluyor ve tadı heyecanı kaçıyor, haklısın! bu şekil tam gaz devam Eylüle kadar19.30'a ayarladım saatimi teşekkürler. KAP açıklaması gelmese daha iyi aslında. Her gün transfer edip seviniyoruz böyle.

Vasat alt lig oyuncusu vb demek yerine bize uymadı demek Daha doğru . Videoda gayet iyiVideodan izledim çok beğendim. Bence almalıyız.
Adam kötü falan değil ya. Koronadan sonra dağıldı gitti. Oyun içinde sorumluluk almıyor hiç bir şey yapmıyor başka takıma gitsin toparlanır.Vasat alt lig oyuncusu vb denek yerine bize uymadı demek Daha doğru . Videoda gayet iyi
eğer alırsak sözleşmesi sağlam yapılmalı, piyasası var, sadece Valencia değil, İtalyadan herturlu talibi çıkarBu arada Torreira için analizlerden okuduğuma göre biraz özgürlük tanınırsa yeni bir transfer yapabilir; örneğin Valencia parayı bulunca kapımıza gelebilir
Kesinlikle bu dönemin yıldızı bu lavuk
Diyare bitirdi garibimi .Adam kötü falan değil ya. Koronadan sonra dağıldı gitti. Oyun içinde sorumluluk almıyor hiç bir şey yapmıyor başka takıma gitsin toparlanır.
rumenleri çaktın şimdide brezilyalı kazık mı çakacan kulübe hea.