Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit
Veiga
Evander

Üçüde birbirinden çöp alanın elinde kazığın büyüğü patlayacak. İçlerinden en alınırı Harit'ti o da yıllardır avrupa liglerinde oynadığı için. Evander ve Veiga tercihine gelirsek net Evander. Helva gibi Brezilya ligi, hücum oyuncularına piyasa yaptırıp çakmak için kurulmuş bir lig. Onda bile leş atmış Veiga bizde küfür yer. Bir de konuşulan rakamlar 10 filan.

Üçüde gelmesin. İlla kazık yemek için ortalıkta dolanmayalım.

Brezilya'dan da iyi defans oyuncuları çıkıyor ve neredeyse tamamı A kalitede oluyor. Helva gibi lig dediğin eskiden Hollanda ligi için deniyordu. Şimdi de Brezilya ligi mi oldu? Yanlış anlama takip etmediğim için soruyorum.

Bu şekilde eleştirilmesi yerine ileride bize hangisi maddi anlamda bir kazanç elde ettirir o bakımdan eleştirilse daha mantıklı olur.

Bu arada Torreira için analizlerden okuduğuma göre biraz özgürlük tanınırsa yeni bir transfer yapabilir; örneğin Valencia parayı bulunca kapımıza gelebilir

Harit
Veiga
Evander

Üçüde birbirinden çöp alanın elinde kazığın büyüğü patlayacak. İçlerinden en alınırı Harit'ti o da yıllardır avrupa liglerinde oynadığı için. Evander ve Veiga tercihine gelirsek net Evander. Helva gibi Brezilya ligi, hücum oyuncularına piyasa yaptırıp çakmak için kurulmuş bir lig. Onda bile leş atmış Veiga bizde küfür yer. Bir de konuşulan rakamlar 10 filan.

Üçüde gelmesin. İlla kazık yemek için ortalıkta dolanmayalım.
:red:

Veiga baya iyi birine benziyof
Bir tam maç aksiyonunu bir de pür dikkat tam maçını izledim, burada bahsedilen oyuncunun yakınına bile yaklaşır gelmedi bana. Son maçta 60 dakika sabredebildi hocası ki kendisi çıktıktan sonra takımı atak yapıp pozisyonlar bulmaya başladı ve 2-0'dan 2-2 ye geldi. Evander'i çok izlemedim ama bu gamsız hiç çekilmez bence.

:asd:
ya bu evander bildiğin 8 numara üstat. maç içinde 60 70 pas yapıyor adam. şimdi sen tutup bu herifi getirsen ya sergio patlayacak ya da bu ikisinden birini seçeceksin uzağım o yuzden bu herife. veiga 20-30 kere pas yapıyor anca. çok farklı topcular.
evander istatistiklerde uçuyor zaten sadece veigayı değil maddisonla falan kıyaslasak onu da ezecek muhtemelen ama gelmesin yine de.
Ben de Veiga'yı tercih ederim ikisinin de 90 dk maçını izlemedim o sebeple sadece oyuncu tipi açısından söylüyorum. Bir de Brezilyalı, solak, 10 numara falan. Özlediğimiz profil.

Evanderde de joga bonito vardı gerçi ama 30 metreden saplayan modeli tercih ederim.

Veiga'yı tanımamakla beraber Palmiras'ın Brezilya Ligi'nin ve Libertadores'in son şampiyonu olduğunu belirtmekte fayda var.

Yani G.Amerika'nın en iyi takımının 10 numara pozisyonunda oynuyor

Bu arada zamanında bizimle ve Fb ile adı geçen R.Plate oyuncusu De La Cruz'un da sözleşmesi Aralık'ta bitiyor.

Uruguay Milli oyuncusu olduğu düşünüldüğünde rahatlıkla kadroya katabiliriz. Ancak performansı bu sene düşmüş sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt