Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.914
- 7.824
- 843
zenci sprinter olsun ne olduğu önemli değil bu ortasahayla kanada eşşek koysan iş yaparnwakaeme tarzı dayanıklı bir kanat mı yoksa onyekuru tarzı bir kanat mı daha faydalı olur sence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zenci sprinter olsun ne olduğu önemli değil bu ortasahayla kanada eşşek koysan iş yaparnwakaeme tarzı dayanıklı bir kanat mı yoksa onyekuru tarzı bir kanat mı daha faydalı olur sence
Direk değilim başarı bonusları ile o rakamdır diye umuyorum. Ne olsa Türk çocuğuyuz. Gözüm korkuyor direk 4m€ görünce. 3.99 yazsa psikolojik rahatlayacağım.Galatasaray’ın Mertens’e teklifi
Yıllık ücret: 4 M€ + bonus Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanması durumunda otomatik olarak yenilenme
Özel şoför ve ev Napoli ve Brüksel’e 30 uçak bileti
@DiMarzio
patladımı fışkiye geldimi ?oyyyyyyyyyyyyyyyyyyşh
Başlarım onun moraline yav avrupada değilsek en büyük sebeplerinden biri de o kaptırıp yedirdiği gollerden en az 15 puanımız gitti.yeni bir takım kuruyoruz
niye morali bozulsun
hadi bozuldu diyelim
taylan'ın morali bozulsa da bozulmasa da ........... gibi oynuyor
istediğiniz gibi doldurun
Burdakilerin tamamı ortalama futbol izleyicisi olarak düşünüyorum. Yani kimse istediği oyuncunun 30 maçını izlemek zorunda değilUlan herkes evanderci olmuş görende her gün maçını izliyor sanır. Bir kere bile izlemeyen adamlar skill videoları ile adamcı oluyor. O hatayı morutanda yaptım izledim adam yürüyemiyor ve futbol bilgisi sıfır.
Bu mesajı bir generator kullanarak otomatik olarak mı yazıyorsunuz?mertensin 2 senelik maaşı bonuslarla 10m yapıyor, o paraya evander alınır 2 sene sonra en kötü aldığın fiyata satılır bunun adı kulübe ihanettir
Ciddiyete ara verip biraz da kolpasyon diyelim.Harit
Veiga
Evander
Üçüde birbirinden çöp alanın elinde kazığın büyüğü patlayacak. İçlerinden en alınırı Harit'ti o da yıllardır avrupa liglerinde oynadığı için. Evander ve Veiga tercihine gelirsek net Evander. Helva gibi Brezilya ligi, hücum oyuncularına piyasa yaptırıp çakmak için kurulmuş bir lig. Onda bile leş atmış Veiga bizde küfür yer. Bir de konuşulan rakamlar 10 filan.
Üçüde gelmesin. İlla kazık yemek için ortalıkta dolanmayalım.
Kap gelsin artık