Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın Mertens’e teklifi
Yıllık ücret: 4 M€ + bonus Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanması durumunda otomatik olarak yenilenme
Özel şoför ve ev Napoli ve Brüksel’e 30 uçak bileti
@DiMarzio
Direk değilim başarı bonusları ile o rakamdır diye umuyorum. Ne olsa Türk çocuğuyuz. Gözüm korkuyor direk 4m€ görünce. 3.99 yazsa psikolojik rahatlayacağım.

mertensin 2 senelik maaşı bonuslarla 10m yapıyor, o paraya evander alınır 2 sene sonra en kötü aldığın fiyata satılır bunun adı kulübe ihanettir

yeni bir takım kuruyoruz
niye morali bozulsun

hadi bozuldu diyelim
taylan'ın morali bozulsa da bozulmasa da ........... gibi oynuyor
istediğiniz gibi doldurun
Başlarım onun moraline yav avrupada değilsek en büyük sebeplerinden biri de o kaptırıp yedirdiği gollerden en az 15 puanımız gitti.

Ulan herkes evanderci olmuş görende her gün maçını izliyor sanır. Bir kere bile izlemeyen adamlar skill videoları ile adamcı oluyor. O hatayı morutanda yaptım izledim adam yürüyemiyor ve futbol bilgisi sıfır.
Burdakilerin tamamı ortalama futbol izleyicisi olarak düşünüyorum. Yani kimse istediği oyuncunun 30 maçını izlemek zorunda değil

Harit
Veiga
Evander

Üçüde birbirinden çöp alanın elinde kazığın büyüğü patlayacak. İçlerinden en alınırı Harit'ti o da yıllardır avrupa liglerinde oynadığı için. Evander ve Veiga tercihine gelirsek net Evander. Helva gibi Brezilya ligi, hücum oyuncularına piyasa yaptırıp çakmak için kurulmuş bir lig. Onda bile leş atmış Veiga bizde küfür yer. Bir de konuşulan rakamlar 10 filan.

Üçüde gelmesin. İlla kazık yemek için ortalıkta dolanmayalım.
Ciddiyete ara verip biraz da kolpasyon diyelim.

eğer bu sene cl'ye gidebilseydik ronaldoyu alma şansımız olurmuş cidden

Sana güvenenleri üzmeyeceksin biliyorum.

FY3i_FDXkAI6kCX

neyi ihanet ya cicadulaya 6.5 verdik genç diye alıcısı mı var ?
Evanger gelip haci mi olacak?
mertens sakat değil kronik bir sorunu yok. tam bir takım oyuncusu Galatasarayın kimlere 10 milyon e ları gitti.
Mertens gelir şampiyon ypar bu kadar net konuşuyorum.

Gianluca Di Marzio:

"Galatasaray, Napoli efsanesi Mertens'e 4 M € maaş artı bonuslar, özel şoför, güzel bir ev, Napoli ve Brüksel'e 30 THY bileti gibi detaylı bir kontrat önerdi. Mertens bu teklifi kabul etmeye hazır."

cüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt