Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmasınlar diye bir ifade mı var ? Evet yazsınlar gördük yazılanları sonra o yazanlar adam kötü oynadığında yönetime, TDye ilk sallayanlar oluyor kim aldırdı bunu diye. Ben dahil taraftarı dinlememesi gerekiyor yönetimin bunu söylüyorum. Ayrıca izlemediğin adamı neye dayanarak istiyorsun ? Bunu tartışmakta forumda oluyor. Seninle aynı düşüncede mı olmak zorundayım. Evanderin 3 maçını izledim siteden adam skill videoları ile alakası olmadığını gördüm sen ne gördün de istiyorsun anlatsana biraz ?
Neden isteyip istemediğim tamamen benim standartlarımda. Belki kendime göre saçma sapan argümanlarım var. Ama bu senin beni veya benim gibi düşünenleri eleştirmeni gerektirmez. Sitede çok farklı görüşleri olan 100 lerce kişi var. Herkes aynı ortak noktada buluşmak zorunda değil.

Bu arada Evander olayına gelince 3 maçını izledim vs diyorsun. Nereden bileyim futbol gözünün oldugunu vs. Senin izlemiş olman sonrasında ise istemeyip beğenmemen benim isteyemeyeceğim anlamına mı geliyor yahu ?

Cicaldauyu denemek lazım yanında gelirse
Cica denenir ama özellikle Hamza gibi delici, dikine oynamayı seven bir oyuncu için de çok büyük şans. Gelişimine çok büyük katkısı olacaktır. Cidden takım arkadaşlarının top ayaklarındayken stresini azaltan birisi Lucas. Düşünsene, iç saha maçında Hamza'nın sağında Sergio, arkasında Lucas oynuyor, değerine değer katar, yapmak istediklerini de çok rahat sahaya yansıtır.

Bazen bu maaş mevzusuna takılıyoruz ama bu profilde bir futbolcuya bu maaşları vermek aynı zamanda etrafında oynayan oyuncuların değerlerini yükseltmesiyle kazanç olabilir. Haris de böyle mesela, yanına genç ve bitiriciliği yüksek hareketli birisini koyalım, sezon başında o gencin değeri 3 ise sezon sonunda Haris'in katkısıyla o değeri 10 olur, 15 olur. Haris gibi futbolcular partnerini iyi gösterir, geliştirir. Hayırlı olsun hepsi, umarım nice şampiyonluklar yaşayan bir kadronun ilk temelini atıyoruzdur bu yaz. 🙏 🧿

Tek bir futbolcunun maaşı bile etmiyor. Müthiş bir ödül.
Sampiyonluk tabiki önemli ama ondan önemlisi avrupaya katilabilmek. O yuzden tr kupasini falan ciddiye almak lazim, sampiyon olamazsak en azindan tr kupasini alip uefa playoffunu garantilemek lazim. Bildigim gelecek sezon 1 takim şl ön eleme 2 takimda konferans ön eleme oynicak tr kupasini alan da uefa playoff

Sampiyonluk tabiki önemli ama ondan önemlisi avrupaya katilabilmek. O yuzden tr kupasini falan ciddiye almak lazim, sampiyon olamazsak en azindan tr kupasini alip uefa playoffunu garantilemek lazim. Bildigim gelecek sezon 1 takim şl ön eleme 2 takimda konferans ön eleme oynicak tr kupasini alan da uefa playoff
Şampiyon olacağımızdan şüphen mi var renktaş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt