Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Cimbom cimbom oooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlık böyle bir cevap verecektim ama büyük ihtimalle perma ban gelirdi.Nerde izledin lan hahahhahahhaha
Salim, bu ve diğerleri... Hepsi Fabrizio'nun yan hesapları ya da paralel evrenden ...Romanolar ne çok yav.
mertensin 2 senelik maaşı bonuslarla 10m yapıyor, o paraya evander alınır 2 sene sonra en kötü aldığın fiyata satılır bunun adı kulübe ihanettir

siyahi kanat lazimmmmm!!11!!1
Bizim sportif direktör gibi takiliyor. Ilkayi ayartamaya calismak, rakami masaya koyacaklar falanNevzat'ın canı sıkılmış.
hadianlık böyle bir cevap verecektim ama büyük ihtimalle perma ban gelirdi.
Sağlama benziyor. İtalya olayı da doğru bu arada. 2 hafta önce paylaşmıştım, kamptan izin alarak İtalya'ya takım aramaya gitmişti.Salim, bu ve diğerleri... Hepsi Fabrizio'nun yan hesapları ya da paralel evrenden ...
Ekli dosyayı görüntüle 171852
Sampiyon belli 2ci kim olur acaba?Şampiyon olacağımızdan şüphen mi var renktaş?
inş random atıyordur yoksa sakıncalı ne kadar yer varsa takip ediyor.Torreira Maçkolik'i de takibe almış.
Takip ettim gt yapar birazdan.Torreira Maçkolik'i de takibe almış.
Şaka sandım harbiden almışTorreira Maçkolik'i de takibe almış.
dedi fırın küreğiDezüktür lo hadi
Skill videoları izleyip topçu değerlendirmişsin yaşından başından utan be adam
Aynen, yazdıkları doğru zaten. Diğer Torreira başlığında paylaşmıştık onları da hepimiz. Hayırlı olsun, umarım beklentiyi karşılar. Bildiğim futbolunu oynar da taraftarın sevgilisi olur, şampiyonluk kupasını kaldırırSağlama benziyor. İtalya olayı da doğru bu arada. 2 hafta önce paylaşmıştım, kamptan izin alarak İtalya'ya takım aramaya gitmişti.