Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm artık aynı mevkiide başka yabancı oyuncu ismi çıkmasın mümkünse. Oldu dediklerimiz gelsin önce. İşgilleniyorum şimdi Ndombele falan haberi çıkınca.

torreira mitzo oliveira

bi orta saha daha alırız gibi 6 yedeği mi 10 no mu bilemiyorum mertens gelirse 10 no alınmaz heralde

Mertens hem çok iyi topçu hem de karizmatik ve sempatik. Sneijder vari bi transfer, böyle transferler yeni nesillerin Galatasaraylı olması için çok önemli, scout transferleriyle yapamazsınız bunu.

Mertens gelirse Evander gelmez diye düşünüyorum. Mertens'i 10 numara pozisyonjnda oynatır hoca ya da Kerem veya Yunus ikilisinden birini yedegi çekip Mertens sol açıkta oynayacak.

Sorun şu ki 35 yaşında tanınmaz hale gelebiliyorlar.
O tip oyuncular kendilerine iyi bakmayanlar ya da alt seviye rekabete düşenler oluyor.

Mertens İtalya liginin kafa takımında Osimhen'e rağmen ki normalde 433 oynar Napoli; Mertens için farklı yapılar denediler, bayağı şans bulmuş.

Hani fiziksel olarak bile yetersiz kalacağını düşünmüyorum.

Gomis Arabistandan gelmese o bile fizik olarak fark yaratırdı 37 yaşında.

Kadro mühendisliği için artık Ndombele değilde bize Hakim Ziyech gerek hem forvet arkası hem kanat oynar. Hem oynar hem oynatır. Bence olabilir Süleyman Rodop'un yıldız 10 numara dediği Ziyech olabilir öyle hissediyorum.

cica taylan kiralık vs gider 1 orta saha daha şart berkay olabilir evander çok tuzluysa

Belli ki Mertens-Seferovic 4-4-2 oynayacağız. Evanderi de alırsak yedek kalacak. Bari net 4-4-2 ye dönelim bir tane daha çok kaliteli santrafor alalım

Mertens gelirse Evander gelmez diye düşünüyorum. Mertens'i 10 numara pozisyonjnda oynatır hoca ya da Kerem veya Yunus ikilisinden birini yedegi çekip Mertens sol açıkta oynayacak.
Herkes süre alabilir, degisiklik hakki 5 nasilsa. Bayerne bak kactane kanat oyuncusu var hepside oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt