- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Hocam ben sizi forumun yaşca abisi ve büyüğü gibi goruyorum doğru mu düşünüyorumtoreira içün mü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben sizi forumun yaşca abisi ve büyüğü gibi goruyorum doğru mu düşünüyorumtoreira içün mü

Berkan taylan gider, yedekte lazim.Kadro çok şişiyor yav ndombele'de gelse ortasahayı ndombele oliveira torreira yapsan mertens nerde oynayacak ileride. Mertens gelse ndombele nerede oynayacak.

Hocam ben sizi forumun yaşca abisi ve büyüğü gibi goruyorum doğru mu düşünüyorum![]()
O tip oyuncular kendilerine iyi bakmayanlar ya da alt seviye rekabete düşenler oluyor.Sorun şu ki 35 yaşında tanınmaz hale gelebiliyorlar.
Herkes süre alabilir, degisiklik hakki 5 nasilsa. Bayerne bak kactane kanat oyuncusu var hepside oynuyor.Mertens gelirse Evander gelmez diye düşünüyorum. Mertens'i 10 numara pozisyonjnda oynatır hoca ya da Kerem veya Yunus ikilisinden birini yedegi çekip Mertens sol açıkta oynayacak.