Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu ganagoyu begendim.gomis yerine böyle güçlü,fizikli,pres yapan,topla arası iyi biri şart

4 m euro maaş verip yedek mi oturtacaktık yani no way.

Okan o adamı istemediğini söyledi açık açık söyledi.
O isi ben de bilemedim ama simdi her turlu bir tane cok para eden adam yedek kalacak cunku bu sansasyonel 10 numara isinden vazgececekler gibi durmuyor. Herhalde bol bol rotasyon falan izleyecegiz bes degisiklik hakki da var o yuzden bulunsun stoperi de gerektiginde yedekler diye dusunulmus olabilir. Hatta kanat, stoper vs. deniyor buraya alacaklari adamlar da cok ucuz olmayacaktir. 4m falan da vermeyecektik bence ama pahali bir yedek olacakti evet

kanatlarda da oynuyomuş.süratli,top süren,topu önüne klas alan biri.fırsatcı,preste yapıyo

O isi ben de bilemedim ama simdi her turlu bir tane cok para eden adam yedek kalacak cunku bu sansasyonel 10 numara isinden vazgececekler gibi durmuyor. Herhalde bol bol rotasyon falan izleyecegiz bes degisiklik hakki da var o yuzden bulunsun stoperi de gerektiginde yedekler diye dusunulmus olabilir. Hatta kanat, stoper vs. deniyor buraya alacaklari adamlar da cok ucuz olmayacaktir. 4m falan da vermeyecektik bence ama pahali bir yedek olacakti evet
No way

Milföy zaten alınacaktı rotasyon için

Alternatif olarak gelecek dediğimde başka orta saha almayız deniliyordu, yönetim baştan beri plan dahilinde hareket ediyor.

Pedro gelmedi - Mertens deneniyor
Gueye olmadı Torreira oluyor
Oliveira bence Carvalho'nun yedeğiydi
Evander ve Harit konusu biraz garip sadece.

Trabzonspor, Florian Grillitsch ile 3+1 yıllığına anlaşmak üzere.

(La Gazzetta)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt