Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Burhan Can kazandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhan Can kazandı.
Abi bu kadar mı denk gelir. Benim annemin adı da Gül, babamın adı Atilla.Ronaldo gelirse Gul hanim ve Atilla beyi tekme tokat döverim.
Kendileri annemle babam olurlar. Gelme ihtimaline karşı rahat dövmek için araya hemen mesafe koydum
Hakli onlar icin cok para. Seviye farki var ama iste
O isi ben de bilemedim ama simdi her turlu bir tane cok para eden adam yedek kalacak cunku bu sansasyonel 10 numara isinden vazgececekler gibi durmuyor. Herhalde bol bol rotasyon falan izleyecegiz bes degisiklik hakki da var o yuzden bulunsun stoperi de gerektiginde yedekler diye dusunulmus olabilir. Hatta kanat, stoper vs. deniyor buraya alacaklari adamlar da cok ucuz olmayacaktir. 4m falan da vermeyecektik bence ama pahali bir yedek olacakti evet4 m euro maaş verip yedek mi oturtacaktık yani no way.
Okan o adamı istemediğini söyledi açık açık söyledi.
Ronaldo işine ne diyorsunAynı haberleri tekrar paylaşmaktan kaçınalım.
bak bak sdfjhşasjgfasd tutuşmuş
Üstad mizaha daha fazla ağırlık vermeni arzu ederiz.
@Hayri Cund reisden öğreneceğimiz çok şey var hepimizin...
Siz aynı evde birbirinden saklanan iki kardeş olmayın.Abi bu kadar mı denk gelir. Benim annemin adı da Gül, babamın adı Atilla.
No wayO isi ben de bilemedim ama simdi her turlu bir tane cok para eden adam yedek kalacak cunku bu sansasyonel 10 numara isinden vazgececekler gibi durmuyor. Herhalde bol bol rotasyon falan izleyecegiz bes degisiklik hakki da var o yuzden bulunsun stoperi de gerektiginde yedekler diye dusunulmus olabilir. Hatta kanat, stoper vs. deniyor buraya alacaklari adamlar da cok ucuz olmayacaktir. 4m falan da vermeyecektik bence ama pahali bir yedek olacakti evet
Kolpanın böylesi diyorum.Ronaldo işine ne diyorsun