Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamu aydinlatma platformunun gece 03:30-06:00 arasinda server bakimina alinacagi bilgisi var .Galatasaray yonetimi kap bildirisini yetistirmeye calisiyor, bu gece uyku yok gibi..

01:15 gibi kap duyurusu bekliyorum
hocam 7,30 a da hazırlanın diiyordun bizi yiyon gibi geliyo bak hep zamanımı boşa harcıyorsun

1 tane genç kanat + 1 stoper + yedek pivot santrafor alırsak dahada birsey lazim değil. Yazdiklarimdan 1i kesinlikle ileride satabilecegimiz oyuncu olmali.

max 31 olsun
bilemedin 32 olsun
hadi zorlayalım 33 olsun
hadi senin hatırın için 34 olsun
35 ne yav buruş buruş adamları mı izleyecegiz?
bence yaştan çok adamın emeklilik kafasına girip girmediğine bakmak lazım, mesela feghouli 31 yaşında emekli oldu, mertens 35 yaşında napoli gibi bir takımda golleri sıralamaya devam etti geçen sezon. 1-2 sezon daha fayda verir bence mertens, yaştan çok oyuncunun form durumuna ve salıp salmadığına bakmak lazım

oyun kurucu rolü için değil de 2.fv için alacaksak bence iş yapar. stili akbabaya benziyor. şut duran top becerisi çok iyi. herkesin benimseyeceği bir oyun tarzı yok ama ben şutör olduğu için gelsin isterim 6-7m euroları aşmadıkça.
Double asıst gol yapar mı

Artik curuk transferlerin pesinden kosma rakibe oyuncu kaptirinca panik transferi yapma devri bitti.Benfica , Lyon , Porto, Arsenalin as oyunculari bizim referans noktamiz.

Umut bozok gibi 100bin euro alan adamlar 1.5- 2milyon euro mu istiyor , floaryanin givenlik kamerasindan bakakalirlar.

grilishe mi sulandilar? menajeri ayak mi yapti? Daha iyisini aldik.

Pedro icin fener parayi basip sabote mi etti , daha iyisini almak icin saldiriyoruz.

Kerem , yunus gibi double double yapma potansiyeli olan genc oyuncularimiz simarma luksune sahip olmayacaklar.

Herkes haddini bilecek.

Aylardır görüşme yaptığın transferi elinin tersiyle itmek cok saçma geliyor bana, umarım daha iyisini alacağımız için vazgeçmişizdir. (Eğer GD'nin haberi doğruysa)

bence yaştan çok adamın emeklilik kafasına girip girmediğine bakmak lazım, mesela feghouli 31 yaşında emekli oldu, mertens 35 yaşında napoli gibi bir takımda golleri sıralamaya devam etti geçen sezon. 1-2 sezon daha fayda verir bence mertens, yaştan çok oyuncunun form durumuna ve salıp salmadığına bakmak lazım
mertens gomis kadar katkı veremez
gomis'i geçtim falcao kadar bile katkı veremez

evanderi alamadı beceriksizler

şimdi gidip neyse ki elimizde mitsö var diye açıklama yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt