Kaan Karaaslan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 231
- 360
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyan kaynaklara göre en yakın takım bizmişiz, ancak mali anlaşma henüz yokmuş, Mertens daha kararını vermemiş.Mertens konusunda son bilgiler nedir
En iyi katkıyı veren oyuncu alınsın da isimler fark etmez.Şampiyon olmalıyız bu sene reis..Yine bizimkiler ters köşe yapar da, güzel bi' isim çıkar ortaya umarım.
Izlediniz mi eminmisiniz rengim? Içim rahatlasin diye soruyorum.Bence 2side olmamiş topçu.evanderi hic sevmedim iyi oldu alınmaması
veiga ondan daha iyi topcu
Evander kriterlerimize uymuyor. 30+ dedeler varken satabileceğimiz bir oyuncu almak çok mantıklı değildi zaten. En iyisini yapmışız.

gel iddiaya girelimbence net katkı verir. seferovicin yanına koyarsak bal kaymak gibi olurlar. falcao müzmin sakattı yoksa her türlü gol atıyordu, merten de falcao gibi golleri sıralar ve sakatlık problemi yok.
gel iddiaya girelim
gomis gecen sezon 9 gol attı
mertens gomis kadar atamaz
az bile dedim daha fazlasına terbiyem izin vermedi
Onun kafası güzel renkdasHalis mi bu yorum yav?
Forumda son zamanlarda Fatih hocayı sevenlerin aktif olması güzel reis bi de Antalya'daymışsınHalis mi bu yorum yav?
maçların çoğunda oynarsa fazlasıyla atar. sen mertens'i sebebini anlamadığım şekilde takıntı haline getirmişsin belli ki, bahsettiğin adam top class bir topçu. bu kıytırık lige eşşek gibi 35-36 yaşında bitik halde gelen herifler bile tonla gol attıgel iddiaya girelim
gomis gecen sezon 9 gol attı
mertens gomis kadar atamaz
taktım. bu herifin galatasaray'a gelmesine izin vermeyecegim.Rtaş çok taktın bu mertensin yaşa ya forumun çoğundan genç bir de bu taraftan bak
naci gibi yazdın reisEvander olmuyor derken bir anda olabilir de belki kulübü ve menajeri ilgiyi gördü ekstra ücretler istedi strateji yapıyor olabiliriz. Evander olmuyorsa da Veiga veya daha iyisi olacağı için olmaz.