Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Dries Mertens'i kadrosuna katmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Galatasaray, ayrıca Ajax'ın eski oyuncusu Lassina Traoré'yi transfer etmek istiyor.

(@RikElfrink)

Uçak Atatürk Havalimanına inse,tüm kanallar çekime başlayıp canlı yayına geçse ve içinden sadece kaptan Arda çıksa bu sene ben de varım dese ne güzel olurdu.
1659772914729.webp

Giresunspor eğer Taylan ve Ömer i kiralarsa, kulübe destek olmak için formalarını alırım.

Galatasaray ve Demirspor harici oynadıkları tüm maçlarda da kendilerini desteklerim.

Ya ya ya şa şa şa Giresunspor çok yaşa.

Haydi Giresun yap bir iyilik.

Fenerle bizim aramızda geçer gibi, Ts nin uzun maratonda patlayacağını ve bjl nin de hoca sorunu olacağını düşünüyorum bende ama bjk bu sorunu erken halleder şenolu getirirse yarışa dahil olabilir
fenerin bize göre artısı yalı koçun hakemleri alabilmeli misal diledigi vakit arda kardeşleri çagırıp 2 penaltı 1 kırmızıyla maç çözüyor adam
servet denılen herif tff den gitti cok merak ediyorum yeni maşaları kim
herseye ragmen fb yanlıs yapılanma yaptı yönetm jesusa karısamadıgı icin bunak tüm köylülerini topladı 12 transferden işe yarar sadece pedro ve alioski şaka gibi geri kalanlar vasat ve bu vasat portekizce konusanlar icin ismailin form aldıgı pek cok yerli yabancıyı küstürecek bence
yani bize göre cok ciddi dezavantajları var bizim tarsus idman yurdu seviyesindeki takıma nasıl açıklar verdi gördük

fakat bu sene bence lig zorlu olmayacak extra aptallık yapmayan takımlar çok yüksek puanlar alır dişli denilen anadolu takımları bile transfer yapamamıs

gedsonu almama sebebimiz yabancı sınırı değildi maalesef
Yok öyle açıkladı ya Burak Elmas. Yabancı sınırı düşüyor biz geleceği düşünmek zorundayız vs diye. Aldığı 3 adamı almayıp sadece Gedson’u alabilirdi. 4,5 m Euro verdik 3 oyuncu için. 6,5 a bitiyordu transfer zaten:D

Italyan/ispanya kulupleri paramiz yok bu maaslari odeyemeyiz.

25m serbest kalma maddesi olan oyuncuya 12milyon o da 8+4 bonuslarla teklif..

ayni kulupler 50m`a oyuncu satiyor.
Bence hicbirine o paranın hepsi kalmıyor. Özellikle italyan kulüpleri konusunda büyük şüphelerim var. Ortada dönen sanal bir para var gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt