Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.944
- 9.345
- 2.538
GELIYORRR
Uçak Atatürk Havalimanına inse,tüm kanallar çekime başlayıp canlı yayına geçse ve içinden sadece kaptan Arda çıksa bu sene ben de varım dese ne güzel olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GELIYORRR
Uçak Atatürk Havalimanına inse,tüm kanallar çekime başlayıp canlı yayına geçse ve içinden sadece kaptan Arda çıksa bu sene ben de varım dese ne güzel olurdu.
bcaa ve wheye abanmak bir özgüven getirmiş sana gördüğüm kadarıyla
Hiç gerek yok. Bu kadar çok yıldız transferi ters teper. Su anki gelenler yeterli. Maliyetleri artırıp riske girip gelecek sezonlar sıkıntı yaşamayalım. Çok yıldız çok başarı getirmiyor.
Yanlış alıntı mı?iyi ki almadık , kralını aldık![]()
Dortmund olmasa alırdık ama Dortmund'a gider her türlü başarılı da olur gibiCiddi ciddi Depay konuşuluyor![]()
beğenerek takip ediyorum attığın storyleri sana tavsiyem bacakları ihmal etme bacak da çalış.Seksi vücudum hakkında ki görüşlerini alayım o zaman.
fenerin bize göre artısı yalı koçun hakemleri alabilmeli misal diledigi vakit arda kardeşleri çagırıp 2 penaltı 1 kırmızıyla maç çözüyor adamFenerle bizim aramızda geçer gibi, Ts nin uzun maratonda patlayacağını ve bjl nin de hoca sorunu olacağını düşünüyorum bende ama bjk bu sorunu erken halleder şenolu getirirse yarışa dahil olabilir
Yok öyle açıkladı ya Burak Elmas. Yabancı sınırı düşüyor biz geleceği düşünmek zorundayız vs diye. Aldığı 3 adamı almayıp sadece Gedson’u alabilirdi. 4,5 m Euro verdik 3 oyuncu için. 6,5 a bitiyordu transfer zatengedsonu almama sebebimiz yabancı sınırı değildi maalesef
20m euro bekliyor Barca. Almayı geç oyuncu buraya şuan gelirse tum Hollanda nefret kusar bir an. O kadar aptal olduğunu zannetmiyorum.Dortmund olmasa alırdık ama Dortmund'a gider her türlü başarılı da olur gibi
Newcastle Almiron'u göndermek istiyor mu acaba? Bizim ligimizde driblingi, hızı ile ciddi fark yaratırdı.Lanzini geçen sezon iyidi, adapre olabilirse en net fark yaratacak oyuncu o bence. Depay dışında düşünüyorum btw
Vlasic de anca kiralık olur; West Ham ucuza adam vermez.
Bence hicbirine o paranın hepsi kalmıyor. Özellikle italyan kulüpleri konusunda büyük şüphelerim var. Ortada dönen sanal bir para var gibi.Italyan/ispanya kulupleri paramiz yok bu maaslari odeyemeyiz.
25m serbest kalma maddesi olan oyuncuya 12milyon o da 8+4 bonuslarla teklif..
ayni kulupler 50m`a oyuncu satiyor.
Maddison alınırsa kendisi ayrılacakmış da ucuza bırakırlar mı bir de Almiron daha çok kanat özellikli.Newcastle Almiron'u göndermek istiyor mu acaba? Bizim ligimizde driblingi, hızı ile ciddi fark yaratırdı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boyu kısa admirimAlexis'i geçen sene iyi izlediler mi yav, niye istiyoruz anlamadım
YagcisiporKERAMETTIN SPOR KULUBU