- 23 Ocak 2019
- 22.202
- 28.684
- 2.183
Aynı şeyi düşündüm bugün, Sergen'nin menüsünde neler var merak ediyorumsergen'in ütopyasını yaşıyoruz bugun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şeyi düşündüm bugün, Sergen'nin menüsünde neler var merak ediyorumsergen'in ütopyasını yaşıyoruz bugun
Var tabii, yerli kanatların hangisini kesip stopere yerli koyacağız. Yunus kesilecekse önünü kapatmayalim. Gitsin yine top oynasin.Önemi var mı?
Hepimiz dalga geçti, haklı çıktı. Belotti ve Kluivert haberlerine madem onlarda gelsin yazardı. Ne yaptı bilmiyorum ama banı kalkmalı.sergen'in ütopyasını yaşıyoruz bugun
Bence net mertens . Mavi renk tonu ağırlıkta Napoli forması. Resmin kalanı da L-T harfleri Lucas Torreira yani.Flulanmis yeri lyon formasına benzettim. Önce formayı bulmak lazım. Orada birnipucu var efso bir sürpriz gelecek kuduracagiz transfer boyle yapulir denilecek gibi bir his var içimde
Serg banmi yemis.Hepimiz dalga geçti, haklı çıktı. Belotti ve Kluivert haberlerine madem onlarda gelsin yazardı. Ne yaptı bilmiyorum ama banı kalkmalı.
orta sahaya sakın bakmayın