Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 303
Bekler kaldirmaz bu futbolu
bek de alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekler kaldirmaz bu futbolu
depay lyonda oynadı mı ?
Sol kanat. Gerçekleşirse tahminim Kerem second striker olacak.Var tabii, yerli kanatların hangisini kesip stopere yerli koyacağız. Yunus kesilecekse önünü kapatmayalim. Gitsin yine top oynasin.
Ya da muslera kesilecek Okanla mi baslanacak. Muslera okeymidir bu duruma meçhul
O nerde cacıktadır şimdi kesinsergen'in ütopyasını yaşıyoruz bugun
örümcek adam paylaşımını hangi amaçla kullanıordu bazı renktaşlarManU’dan Lyon’a transfer olmuştu. Kaptan yaptığı dönemler de oldu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onun götüne....gedson denen şerefsizin şimdi götü yanıyordur ben ne bok yedim diye
Oo galasevgisi konusmus Fulham bugunku sonucla simardi o zaman. Kluivert'tan vazgectiler firsat bu firsat alalim derhalÇago
@Cagataycyp
Galatasaray geçtiğimiz günlerde girişimlerini askıya aldığı Kluivert için yeniden masada
Sevilla bizden oyuncu almak icin pusuda bekliyor zaten. Alirlar 2-3 oyuncuBelotti'yi alırsak abartisiz söylüyorum bu kadro seneye 20 m eurolara çok rahat topçu satar.
İyi kadro iyi oyun iyi bonservis.
Bence Gomis ve Luyindama yolcuAdam Torreira'nın T sini vermek için tersten foto koymuş![]()
Bu kadro fazla şişik. Olmaz böyle.Sol kanat. Gerçekleşirse tahminim Kerem second striker olacak.
Muslera
Dubouis-Nelsson-Abdülkerim-PvA
Torreira-Sergio
Yunus Kluivert
Kerem(Mertens)
Seferovic
T orasıLuyindamanın antreman fotosu falan nasıl şifreymiş ya napiyorsunuz siz hesabı HBO falan mı yönetiyor
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi