Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok uber bir hucum hatti degil bence. Turkiye standartlari icin oldukca iyi tabii ama soru isaretleri mevcut. Sefer sakatlik problemi olan bir oyuncu. Yunusun ne verecegi muamma. Mertens yasi itibari ile her mac 90 dk kaldirmasi mumkun degil.
Herkes Yunusu banko görüyor ama sezona hazır gibi görünmedi, mertens sola kerem sağa geçer gibi geliyor bana.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan Buruk'a sorabilirsin, karar mercii o.
Şu anda 6-8 Yedeği var Midstjö, 10 yedeği var Emre Akbaba, Forvet yedeği var mı yok mu onun kararını veremiyorum. Sefer 11 de başlayamayacağı maçlarda Mertens forvet alternatifi olabilir ama Mertens 11 iken yedekten forvet ihtiyacı olduğunda sıkıntı olabilir. Kanat için iyi bir yedek lazım. Forvet için iyi bir yedek lazım. Defansı ise bilemiyorum. Sağ Bekte Ali Boey falan idare eder de Sol bekte Kazımcan ne yapacak bilmiyorum.

FZgJj9AXwAIYz31

Bazı kazıklanmaları ve bazı vasat topçuları çalım diye nitelendirmez isek ortada elle tutulur bi çalım görmüyorum. Stoch zamanını hatırlamıyorum ama burda kesin yangın olmuştur.
En net çalım Alperdi, orada da bir şeyler döndü zira başkanları bile bize ok demişti.

Bu arada tm hala kendine gelememiş. Antuda sade JJ'ye bel bağlamışlar, benim kaçırdığım nesi varmış bu kadar diye bakayım dedim ama hala girilmiyor.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt