Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.779
- 5.232
- 1.713
Valla, Premier Lig disinda cok izleyesim olmuyor. Italya cok sIkIcI geliyor bana. Ama zevkli diyorsan bu sezon bakarim.Belotti'yi hakkıyla izleyen 1 kişi var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla, Premier Lig disinda cok izleyesim olmuyor. Italya cok sIkIcI geliyor bana. Ama zevkli diyorsan bu sezon bakarim.Belotti'yi hakkıyla izleyen 1 kişi var mı
Hıyar olarak düşündük biz ilk etaptaekmek taylan ve berkan mı
Herkes Yunusu banko görüyor ama sezona hazır gibi görünmedi, mertens sola kerem sağa geçer gibi geliyor bana.Cok uber bir hucum hatti degil bence. Turkiye standartlari icin oldukca iyi tabii ama soru isaretleri mevcut. Sefer sakatlik problemi olan bir oyuncu. Yunusun ne verecegi muamma. Mertens yasi itibari ile her mac 90 dk kaldirmasi mumkun degil.
Şu anda 6-8 Yedeği var Midstjö, 10 yedeği var Emre Akbaba, Forvet yedeği var mı yok mu onun kararını veremiyorum. Sefer 11 de başlayamayacağı maçlarda Mertens forvet alternatifi olabilir ama Mertens 11 iken yedekten forvet ihtiyacı olduğunda sıkıntı olabilir. Kanat için iyi bir yedek lazım. Forvet için iyi bir yedek lazım. Defansı ise bilemiyorum. Sağ Bekte Ali Boey falan idare eder de Sol bekte Kazımcan ne yapacak bilmiyorum.Okan Buruk'a sorabilirsin, karar mercii o.
En kisa yol 2 bucuk saat, ama bence 3 saati bulabilir. Lokantaya vs. ugramadiklari sürece.Uçak bayağı geç gelecek. Normalde bu saatlerde İstanbul'a iner diyorlardı.
Kerem ardadan cok farkli bi profilKerem Yunus var
En net çalım Alperdi, orada da bir şeyler döndü zira başkanları bile bize ok demişti.Bazı kazıklanmaları ve bazı vasat topçuları çalım diye nitelendirmez isek ortada elle tutulur bi çalım görmüyorum. Stoch zamanını hatırlamıyorum ama burda kesin yangın olmuştur.
min 10 gol 15 asist görüyorum
adamın elleri siyah arda değil oAynaya yansıyan adam Arda galiba
Bu abi kim