Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav biraz abartmiyormuyuz sanki. Biz yakin zamanda Drogbayi, Podolskiyi, Sneijderi, Meloyu, Eboueyi, Ujfayi, Falcaoyu gormus takimin taraftarlariyiz. Tamam iyi oyuncular alindi ama yani son 20 yilin en buyuk transferleri yapildi gibi bir hava var.

Valla Dursun Baskan cildirmis oyunculari tek tasla iki kus hesabi getiriyor :D

Havaalanında topçu karşılamak nedir ya

Şunun ne kadar rezil birşey olduğunu anlamıyo millet

Bize taraftarda al dursun bşk

Yav biraz abartmiyormuyuz sanki. Biz yakin zamanda Drogbayi, Podolskiyi, Sneijderi, Meloyu, Eboueyi, Ujfayi, Falcaoyu gormus takimin taraftarlariyiz. Tamam iyi oyuncular alindi ama yani son 20 yilin en buyuk transferleri yapildi gibi bir hava var.
13.oldugun sezonun ardindan dubois, sergio, midtsjö, mertens, torreira, seferovic geliyorsa bunu abartirsin renkdaş.

Valla fırsat kovalanacak da 10 no/kanat dışında öne oyuncu beklemiyorum artık ben.
Ben de 10 no zorlandığı taktirde Hamza'da Oliviera da oynar gibi geliyor. Kanat yedeği elzem zaten. Bay Emre Kılınç la falan gitmez bu iş. Ama Yeri geldi mi Mertens de Emre Akbaba da biri sağ biri sol kanat oynar ki Emre Akbaba'nın sağ kanatta oynadığı bir sezon var. Yine de yetersiz kanat kısmı. Beni endişelendiren sol bek için Kazımcan iyi bir yedek mi değil mi? Eğer Kazımcan iyi çıkmaz ise Ömer'e kalırız ki yandım anam keten helva. Trabzondaki Eren Elmalı olsaydı hiç endişem olmazdı. Dün iyi oynadı çocuk. Merkez defans için ise hazırlık maçlarında bizim gençler umut verdiler bana. Belki deneyimli bir stoper alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt