Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.510
- 55.745
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oscar Görevlisisergen'in ütopyasını yaşıyoruz bugun
Bizi hic eksiksiz gördünmü rtas
2 sene mi oha@Hakan Motz kardesim sagolsun, 2 sene sonra tekrar GSC'deyiz.
Hosbulduk Galatasaray'i menfaatsiz seven dostlar.
Bundan sonra hedefimiz 23ci sampiyonluktur!!
Ardaya yüzsüz mü diyorsunuz hüseyin beyAynaya yansıyan adam Arda galiba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yunus nasil hazir gorunmedi yav daha ne oynamalı çocukHerkes Yunusu banko görüyor ama sezona hazır gibi görünmedi, mertens sola kerem sağa geçer gibi geliyor bana.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Massimiliano Allegriİlk gördüğümde Bi teknik direktör vardı ona benzettim adını unuttum suan Juventus hocasıydı herhalde
13.oldugun sezonun ardindan dubois, sergio, midtsjö, mertens, torreira, seferovic geliyorsa bunu abartirsin renkdaş.Yav biraz abartmiyormuyuz sanki. Biz yakin zamanda Drogbayi, Podolskiyi, Sneijderi, Meloyu, Eboueyi, Ujfayi, Falcaoyu gormus takimin taraftarlariyiz. Tamam iyi oyuncular alindi ama yani son 20 yilin en buyuk transferleri yapildi gibi bir hava var.
Ben de 10 no zorlandığı taktirde Hamza'da Oliviera da oynar gibi geliyor. Kanat yedeği elzem zaten. Bay Emre Kılınç la falan gitmez bu iş. Ama Yeri geldi mi Mertens de Emre Akbaba da biri sağ biri sol kanat oynar ki Emre Akbaba'nın sağ kanatta oynadığı bir sezon var. Yine de yetersiz kanat kısmı. Beni endişelendiren sol bek için Kazımcan iyi bir yedek mi değil mi? Eğer Kazımcan iyi çıkmaz ise Ömer'e kalırız ki yandım anam keten helva. Trabzondaki Eren Elmalı olsaydı hiç endişem olmazdı. Dün iyi oynadı çocuk. Merkez defans için ise hazırlık maçlarında bizim gençler umut verdiler bana. Belki deneyimli bir stoper alınabilir.Valla fırsat kovalanacak da 10 no/kanat dışında öne oyuncu beklemiyorum artık ben.