Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.680
- 12.178
- 1.418
Torreira gelsinde mertens efendi umrumda degilsin yasin gelmis 36 ya neyin karari git katara amerikaya benzema messi olsa 35 yasinda jubile topcusuna tek kurus vermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jardel var Vasfi geldiğinde dünyanın aktif en iyi golcülerinden biriydi zaten bence tarihimizin gelmiş geçmiş en iyi yabancı golcüsü (forveti demedim golcüsü dedim farklı şeyler)1- Sneijder < Inter (28)
2- Torreira < Arsenal (26)
2- Melo < Juventus (28)
Biraz önce doğmuşlar gibiMinik sikecilerik drami hehehhehehe. Ikiside almanci bir de demi? Ulan bunlar gibi salaklar yüzünden ben suclu oluyorum. Kudurmus civicivler
Ekli dosyayı görüntüle 171738
Ekli dosyayı görüntüle 171740
yüzde 90 tamamen bize dönüktür o madde. Herhangi bir şarta göre değildir. İstediğimiz an aynı maaştan 1 yıl daha uzatma diyerek biter. Aynı maaş olmasa da 100 bin 200 bin oynar max+1 nasıl bir opsiyon bilemiyorum ama tek taraflı değilse direkt 4 yıllık olsa daha iyiydi bence Torreira. 2 sene sonra 28 yaşında talibi çıksa o da gitmek istiyorum dese kontratı bitiyor diye ucuza göndermek zorunda kalmayalım.
Ölümlü trafik kazasına karışmış![]()
Renan - Oyuncu profili 26/27
Renan, 24, Brezilya ➤ Shabab Al-Ahli Club, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 19 May 2002, Itapevi, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
lan bu adam ne? sol ayakli brezilyali stoper serbest diyor
9m piyasa degeri yazmislar
Minik sikecilerik drami hehehhehehe. Ikiside almanci bir de demi? Ulan bunlar gibi salaklar yüzünden ben suclu oluyorum. Kudurmus civicivler
Aslında tek sezonluk şampiyonluk için nokta atış olur, fakat hazır değilse antreman yemediyse kamp görmediyse zaten Okan hoca istemez onuTorreira gelsinde mertens efendi umrumda degilsin yasin gelmis 36 ya neyin karari git katara amerikaya benzema messi olsa 35 yasinda jubile topcusuna tek kurus vermem
10 yıl kupa göremeyip kendimi avutmaya çalışırken benMinik sikecilerik drami hehehhehehe. Ikiside almanci bir de demi? Ulan bunlar gibi salaklar yüzünden ben suclu oluyorum. Kudurmus civicivler
Kayda değer bir gazeteci değil bu Mertens olayı kesinlesirse Romano ve Schira girer here we go nidalarıyla Di Marzio domuzu da anca kötü haber versin