Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte kanatta da oynayabilen (ama idareten değil, gerçekten oynayabilen) bir santrafor güzel olur. İki mevkiyi de halletmiş oluruz, onu demek istedim. Hem Seferovic'i yedekler, hem kanat rotasyonuna girer. Böylece kulübeye de hapsolmamış olur, bolca forma giyer, verim alınır. Biraz da genç olsun isterim, hem rotasyon oyuncusu olmayı kabul etsin, ille devamlı 11 çıkıcam demesin, hem de uzun vadede değerlensin, hatta yıllar içerisinde yavaş yavaş yaşlanacak Seferovic'ten formayı alsın örneğin.
Niyw böyle bir sey yapalim hem kanat hem.santrafor alinsin.rakiplerin 30 kisilik kadrosu var

bir orta saha daha alirsak micoyu 12. adam olarak transfer ettigimiz ortaya cikacak

MERTENS GALATASARAY - Napoli'yi sosyal medyadan duygulandıran bir mesajla selamladıktan sonra Dries Mertens'in sayfayı çevirme zamanı geldi. Alfredo Pedullà'nın bildirdiğine göre, Belçikalı elfi Galatasaray'ın beklediği Türkiye'de görme şansı giderek artıyor. Taraflar, 3.5-4 milyon avro civarında bir sözleşme için gelebilecek bir anlaşmaya varmak için çalışıyorlar.

Kadrodışı filan anlamam, tarihin en iyi transferi Sneijder ama alinmasi en zor olani parasindan dolayi Jardel idi

Ali Akman yerine Umut Bozok alınmalı, Seferovic-Gomis-Ali Akman gibi bir rotasyon bence eksik oluyor. Umut Bozok daha net katkı verecektir.

Seferovic - Mertens - Ali Akman diyebiliriz zaten şu anda. Gomis şut, Eren Kira. Umut gelirse çok tatlı dörtlümüz olur. Seferovic - Mertens - Umut Bozok - Ali Akman. Offf çok iyi bir dörtlü forvet rotasyonu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yüzde 90 tamamen bize dönüktür o madde. Herhangi bir şarta göre değildir. İstediğimiz an aynı maaştan 1 yıl daha uzatma diyerek biter. Aynı maaş olmasa da 100 bin 200 bin oynar max

Umarım öyledir ama bazı opsiyonlarda oyuncunun onayı gerekmesi gibi bana çok saçma gelen şeyler duyuyorum. Oyuncunun onayı gerekiyorsa zaten ha 3 yıllık, ha 3+1 yıllık gibi geliyor bana, yeniden anlaşıp uzatmış oluyorsun nihayetinde, ne değişiyor ki 3+1 olunca. Umarım öyle bir şey değildir, oyuncunun insiyatifine kalmadan tek taraflı tak diye uzatabiliyoruzdur. Ancak işte Torreira bu yaşta buraya düşmesi beklenmeyen kariyerde biri olduğu için o opsiyonda saçma bir oyuncu insiyatifi tarzı bir şeyler olması ihtimali korkutucu geliyor bana.

Torreira ilk zamanlarında yeni kante olarak dillendiriliyordu. 1'den 20. Siradaki lige dusmesini gerektirecek ne oldu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt