Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.471
- 23.041
- 1.433
SA... yetki totemimiz meyvelerini verdi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muazzam gerizekali ya. Millet tassak geciyor kendisiyle saf saf gülüyorDün alamadılar hıhı falan yazıyordu. Aciz
mertens de gelirse çok yaşlı oluyor ekibimiz. bence ideal olmaz. zaten çok para ister vakayeme
Niyw böyle bir sey yapalim hem kanat hem.santrafor alinsin.rakiplerin 30 kisilik kadrosu varİşte kanatta da oynayabilen (ama idareten değil, gerçekten oynayabilen) bir santrafor güzel olur. İki mevkiyi de halletmiş oluruz, onu demek istedim. Hem Seferovic'i yedekler, hem kanat rotasyonuna girer. Böylece kulübeye de hapsolmamış olur, bolca forma giyer, verim alınır. Biraz da genç olsun isterim, hem rotasyon oyuncusu olmayı kabul etsin, ille devamlı 11 çıkıcam demesin, hem de uzun vadede değerlensin, hatta yıllar içerisinde yavaş yavaş yaşlanacak Seferovic'ten formayı alsın örneğin.
bi 10 numara gelecek,mertens de forvete geliyo.artık bunu kabullenin ve hayatınızı buna göre sürdürün.
Aynen 32 tane de sag bek aliriz kesinbi 10 numara gelecek,mertens de forvete geliyo.artık bunu kabullenin ve hayatınızı buna göre sürdürün.
Jardel 28 yaşında geldi renkdas ama bence en zoru en büyüğü Sneijder di transfer olarak26 yaşında Avrupa Gol.Krali olarak Jardel geldi bu takıma bunun üstüne bir yaş ve kariyer olarak Sneijder sayılabilir ama o da kadro dışıydi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Noluyor wasfy ?AĞĞĞĞĞĞHHHHHHHH TORREİRAAAAAAAAAAA
@Keramettin TANRIVERDİ abi ben yıldım,sen anlat.mertens 10 noya gelecek ayrıca bir santrafor gelecek sergi
2. Forvete o zaman Arnautovic gelirMertens gelir 10 no rafa kalkar. Tahminim bu.
Oyuncuyu tanımasam Aytaç kalsaydı bunu ndden aldık derimMinik sikecilerik drami hehehhehehe. Ikiside almanci bir de demi? Ulan bunlar gibi salaklar yüzünden ben suclu oluyorum. Kudurmus civicivler
Ekli dosyayı görüntüle 171738
Ekli dosyayı görüntüle 171740
C7 yolda diyorsun kanat 10 numara çalım şut herşey varTarihin en iyi transferini henuz yapmadik arkadaslar
Ali Akman yerine Umut Bozok alınmalı, Seferovic-Gomis-Ali Akman gibi bir rotasyon bence eksik oluyor. Umut Bozok daha net katkı verecektir.
yüzde 90 tamamen bize dönüktür o madde. Herhangi bir şarta göre değildir. İstediğimiz an aynı maaştan 1 yıl daha uzatma diyerek biter. Aynı maaş olmasa da 100 bin 200 bin oynar max
Bu iq su düşük taraftar grubu mu, yoksa genel durum bu mu?Minik sikecilerik drami hehehhehehe. Ikiside almanci bir de demi? Ulan bunlar gibi salaklar yüzünden ben suclu oluyorum. Kudurmus civicivler
Ekli dosyayı görüntüle 171738
Ekli dosyayı görüntüle 171740