Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet de West Ham baya adam aliyor 10 numara da bakiyolardi en son aldilar mi bilmiyorum. Gozden ciktigini varsaydim zaten Ingilizlerin gozden cikarmadigi adami biz alamayiz
inşallah olur açıkçası 3 4 tane ewander eder çok deli para vermek gerek çünkü west ham gözden çıkardığı anda primier lig takımları da dahil olmaz üzere bir sürü takım talip olur ona.Adam resmen geçen sene son bölümde prime dönemini yaşadı

fatih hoca olsaydı,erden timurla sarılmalarını paylaşırdı terim tayfa bol bol

Sizce Seferovic'e gercek bir yedek istesek ayip mi etmis oluruz. Seferovic - Mertens - Ali Akman - Gomis santrafor hatti cok cok iyi ama Seferovic buradaki tek pivot. Adama bir sey olsa oyun plani degisecek mecburen yoksa yamuluyor muyum

Reis bu Leicester niye dağılıyor
Sebebi kulübün transfer politikası doğrudan bu sezon transfer yapmayan tek Epl takımı rahmetli sahipleri öldüğünden beri para muslukları biraz sıkıldı gelirleri elbette yüksek sonuçta Premier lig takımı ama şu an ki yönetim kurulu eskisi kadar para aktarımı yapmıyor oyuncularda kulübün bu tavrından rahatsız hedefleri çok küçüldü bu sene ilk 10 da olamazlar benim düşünceme göre

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt