Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.686
- 3.696
- 698
Isco 3 sene önce futbolu bıraktı maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isco 3 sene önce futbolu bıraktı maalesef
Zokalar hazır
hala bi takımla imzalamadı yası 29 dahaIsco 3 sene önce futbolu bıraktı maalesef
Senin arkadaslarin bir Ben bir de yunus ikimiz de takip etmiyoruzonu onceden almistir yav benim arkadaslarim bile koksal babayi taniyo

inşallah olur açıkçası 3 4 tane ewander eder çok deli para vermek gerek çünkü west ham gözden çıkardığı anda primier lig takımları da dahil olmaz üzere bir sürü takım talip olur ona.Adam resmen geçen sene son bölümde prime dönemini yaşadıEvet de West Ham baya adam aliyor 10 numara da bakiyolardi en son aldilar mi bilmiyorum. Gozden ciktigini varsaydim zaten Ingilizlerin gozden cikarmadigi adami biz alamayiz
Senin arkadaslarin bir Ben bir de yunus ikimiz de takip etmiyoruz
İlk idmanına çıksın, taylan berkan cica emre kılınçı bi görsün, arızanın a sını aklına getirmez.oynamayınca arıza cıkarıyormus sürekli ilk 11 istiyor
bişey yok tahminde bulunduk sadeceisco nereden çıktı
kolombiyali james rodrigez bir yere gitti mi sergen ?evet sanırım iscoyu alacagız bosta diye
Araba videosunu görmüstür.kesin buna köksal baba editleri attılar bu da merak edip takip etti.![]()

takım içi gruplaşma da başlatıyorsa ideal 6 numarayı buldukoynamayınca arıza cıkarıyormus sürekli ilk 11 istiyor
Sebebi kulübün transfer politikası doğrudan bu sezon transfer yapmayan tek Epl takımı rahmetli sahipleri öldüğünden beri para muslukları biraz sıkıldı gelirleri elbette yüksek sonuçta Premier lig takımı ama şu an ki yönetim kurulu eskisi kadar para aktarımı yapmıyor oyuncularda kulübün bu tavrından rahatsız hedefleri çok küçüldü bu sene ilk 10 da olamazlar benim düşünceme göreReis bu Leicester niye dağılıyor